Sâmbătă, 26 septembrie,  în jurul orelor 09.10, un bărbat în vârstă de 68 ani din mun. Rădăuți conducea autoturismul, pe raza oraș Milișăuți având direcția de deplasare dinspre mun. Suceava spre mun Rădăuți. Ajuns într-o curbă la drepata, a părăsit sesnul de mers și a pătruns pe contrasens, acroșând frontal autoturismlu ce era condus de un bărbat de 35 ani din com. Satu Mare, sat Țibeni. În auto condus de Grămadă Mihai se mai aflau în calitate de pasageri încă trei persoane.

În urma impactului a rezultat decesul bărbatului de 68 de ani și vătămarea corporală a trei persoane din celalalt autoturism. Unul dintre răniți a fost transportat la Spitalul Municipiului Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Echipa operativă constituită a continuat  cercetarea locului faptei, pentru stabilirea vinovăției și modului de producere al accidentului, cel mai probabil auto condus de șoferul de 68 de ani pătrunzând pe contrasens ca urmare a unor afecțiuni medicale ale acestuia sau a adormirii la volan.

S-a întocmit dosar penal conf. art. 192, al. 2 din Codul Penal (ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.