Duminică, 8 martie, a.c., ora 00.14, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier mortal pe raza satului Clit din comuna Arbore.

Din verificările preliminare efectuate, s-a constatat că un tânăr de 29 ani din comuna Marginea, conducea autoturismul pe DN 2E, dinspre comuna Marginea spre orașul Solca, iar când a ajuns pe raza satului Clit, a pierdut controlul volanului, pătrunzând pe contrasens și apoi a intrat într-o stație de autobuz amenajată în afara carosabilului, unde a acroșat un pieton, în persoana unui bărbat de 61 ani, din comuna Arbore, sat Clit. Apoi a lovit gardul împrejmuitor al unui imobil, după care a intrat în șanțul de pe marginea drumului.

În urma impactului a rezultat decesul pietonului, cât și a conducătorului auto, iar pasagerul din autoturism, un tânăr de 21 ani din municipiul Rădăuți, a suferit și el leziuni corporale, fiind preluat și transportat de o ambulanță la Spitalul Municipal Rădăuți și ulterior la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu ,,TCC prin accident rutier,contuzie antebraț drept”.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.