Fie că este ziua de naștere a unei femei dragi din viața ta, fie că este o altă ocazie deosebită sau doar vrei să faci un cadou, trebuie să știi că sunt anumite idei cu care nu poți da greș. Astfel, pe lângă un frumos buchet de flori, o poți surprinde pe mama, iubita, prietena sau colega ta cu un dar făcut din suflet și ales cu grijă.

Un parfum, o cremă de mâini, o eșarfă sau o brățară de aur sunt mereu apreciate de sexul frumos.

 

Iată șapte idei de cadouri, pentru toate buzunarele, cu care sigur nu vei da greș:

 

1. O sesiune la Spa – cu siguranță nici o femeie nu va spune nu unei zile de răsfăț care să includă masaj, împachetări, saună, tratament cosmetic, piscină și așa mai departe;

2. Produse cosmetice Gama produselor cosmetice este atât de variată, încât este imposibil să nu ai de unde alege un cadou pentru persoana specială din viața ta. O cremă de mâini cu lapte și miere, un spumant de baie cu arome îmbietoare, un ruj catifelat sau niște săruri de baie cu arome florale, o pot face pe cea care le primește să se gândească la tine de fiecare dată când le folosește.

3. Un city break poate fi o variantă ideală de cadou mai ales când știi că persoana respectivă este una care preferă vizitarea unor capitale europene sau a altor orașe turistice în detrimentul unei ieșiri la munte sau la mare;

4. O brățară de aur. Brățările sunt accesorii care pot fi purtate în orice moment al zilei și pot fi asortate cu toate ținutele, adaugând un strop de glamour și eleganță. De asemenea, dacă cea căreia vrei să-i dăruiești o brățară este și mama copilului tău trebuie să știi că un astfel de accesoriu poate fi achiziționat și pentru cel mai mic membru al familiei.

5. O geantă care să îi completeze ținuta preferată. Ai însă grija să îi cunoști stilul și personalitatea pentru a fi sigur că ai ales ceva care să fie pe placul ei.

6. Un ceas elegant. Cu toții știm că femeile iubesc bijuteriile și ceasurile. De aceea această variantă poate fi cel mai potrivit cadou

7. O carte. Dacă femeia căreia dorești să îi faci o surpriză este pasionată de lectură, o carte bună sigur o va surprinde plăcut. Găsiți aici o gamă largă de volume care așteaptă să fie dăruite femeii speciale din viața ta.

Acum că ți-ai făcut o idee despre ceea ce poți să-i dăruiești persoanei dragi, nu rămâne decât să treci la fapte și nu uita: atunci când dăruiești ceva fă în așa fel încât darul să coste puțin și să placă mult!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.