Cum să nu iubim cafeaua atât de mult când primul gând cu care ne trezim dimineața este să savurăm o cafea proaspăt făcută, de calitate și să ne delectăm cu gustul și mirosul ei deosebit? În special dacă face parte din oferta magazinului Cafea Plus, avem toate motivele să o îndrăgim.

Obișnuim să consumăm cel puțin o cafea pe zi, în special dimineața. O consumăm acasă, la locul de muncă, atunci când ieșim în oraș cu prietenii sau când suntem într-o vizită la cineva apropiat. Cafeaua a devenit de ani buni aliatul ideal al pauzelor de la locul de muncă, întrucât este ca o gură de aer proaspăt de care avem nevoie pentru a ne încărca bateriile și pentru a ne continua activitățile de zi cu zi.

Cafeaua – esențială pentru starea de bine

Știm cu toții că, pentru a putea savura o cafea bună, avem nevoie de două elemente de bază – cafeaua propriu-zisă și aparatul cu ajutorul căruia o preparăm. Ambele trebuie să fie de calitate pentru a rezulta un produs de excepție, pentru care ar merita să luăm cât mai multe pauze.

Pauzele de cafea sunt considerate beneficii pentru psihicul nostru și pentru organism de asemenea. Acestea au rolul de a ne relaxa, de a alunga măcar pentru o clipă stresul și de a ne da o stare de bine generală. Sunt o sursă de energie pe care ne place să o exploatăm la maxim și de care nu ne lipsim.

Cafea Plus – pentru iubitorii de cafea din zona Moldovei și nu numai

Iubitorii de cafea înalt calitativă din Suceava, Botoșani, Neamț și Iași au un mare avantaj: își pot procura momentul de savoare direct de la sediul Cafea Plus din Suceava. Aici vor fi întâmpinați de un întreg catalog de sortimente de cafea, una mai aromată decât alta, având grade de intensitate diferite.

Însă Cafea Plus nu este doar pentru cei din zona Moldovei. Cei ce pun un mare accent pe calitatea cafelei, cei ce iubesc aromele intense ale acesteia și care caută un furnizor de încredere pe această nișă, au acum la dispoziție magazinul online cafeaplus.ro. În acest fel, în oricare zonă a țării s-ar afla, vor putea consuma aceeași cafea de calitate ca și cei din zona Moldovei.

De ce am opta pentru Cafea Plus? Motivele sunt numeroase, însă printre cele mai importante sunt faptul că ne furnizează cafea de calitate într-o varietate de sortimente și de asemenea și aparate profesionale cu ajutorul cărora să o preparăm. În plus, tot la Cafea Plus regăsim și consumabile care pot însoți o cafea de calitate precum: lapte, creamer, zahăr și altele.

Ce tipuri de cafea regăsim în eshop-ul cafeaplus.ro?

Gusturile sunt subiective și țin de preferințele personale ale fiecărui individ în parte. Iată câteva tipuri de cafea pe care ni le propune Cafea Plus:

  • Cafea boabe – Mattina Caffeîn variantele Clasic, Barista și Maestro și Tigro Caffe – Andante, Allegro și Vivace;
  • Cafea instant;
  • Cafea Ginseng.

Majoritatea clienților de la Cafea Plus preferă Mattina Caffe și Tigro Caffe tocmai datorită savorii pe care cafeaua prospăt râșnită o are.

Știați că râșnița are și ea un rol esențial în calitatea cafelei pe care o consumăm? Specialiștii de la Cafea Plus spun că nu este suficient să deținem un aparat de cafea bun. În funcție de tipul de cafea pe care îl folosim, este necesar un reglaj al râșniței în funcție de destinația aparatului, de numărul de cafele ce urmează a fi preparate, dacă aparatul este folosit în scop domestic ori profesional și lista poate continua în acest sens.

La service-ul specializat Coffee Center, parte din Cafea Plus, un specialist se asigură că aparatul funcționează corespunzător din punct de vedere tehnic și reglează rașnița în funcție de preferințele fiecărui client.

Date de contact Cafea Plus

Sediu: Strada Ștrandului, Nr. 20, Suceava

Telefon: 0754417342

Site oficial: cafeaplus.ro

Email: comercial@cafeaplus.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.