Anotimpul rece își face treptat resimțită prezența în viețile noastre. Asta nu înseamnă numai ocazia de a petrece timp cu cei apropiați și de a ne bucura de vremea răcoroasă de început de septembrie și octombrie, cât și necesitatea unei schimbări decisive în garderobă. Este momentul în care începem să ne gândim mai bine cu ce ne îmbrăcăm dimineața când ieșim la muncă deoarece vântul ușor tăios reușește mereu să ne întoarcă din drum.

Dar chiar și în perioada rece a anului orice femeie poate fi stilată și se poate simți confortabil în același timp.

Ideal ar fi ca orice femeie să aibă o garderobă de tip capsulă pentru fiecare sezon. În acest fel hainele se asortează ușor între ele, pentru că așa nu vei pierde timp gândindu-te ce să îmbraci astăzi.

După lunile în care am purtat rochii colorate de vară, printuri îndrăznețe precum tie-dye sau nuanțe neon, cele mai multe dintre noi folosim toamna pentru a ne „reseta” garderoba și a reveni la piesele clasice. În această perioadă a anului, revenim de obicei la croieli simple, la carouri și la o paletă de culori neutră.

Pe timp de toamnă, de obicei ținutele pe care ne bazăm cel mai mult sunt cât mai simple, realizate cu piese vestimentare de bază.

Acestea creează o garderobă capsulă de toamnă care te ajută să porți o mulțime de outfituri interesante. Puloverul gros, trenciul, blugii sau botinele până la gleznă sunt câteva dintre piesele esențiale pe care le porți în fiecare toamnă.

O garderobă capsulă de toamnă trebuie să aibă articole vestimentare în maximum trei sau patru culori, care pot fi ușor de asortat. Alege nuanțe neutre, reci sau calde, alb și negru dar și nuanțe vii și luminoase, care oferă ținutei un aer fresh. Dacă vrei să te bucuri de o sesiune de shopping, cumpără rochii, fuste și pantaloni, apoi rochii și pulovere, încălțăminte și accesorii. Nu uita nici de geacă sau palton, care vor rămâne mereu în tendințe, indiferent de sezon. Garberoba capsulă include piese clasice, care nu se demodează niciodată: pantofii negri cu toc, pantalonii drepți, fusta creion sau cămășile albe, clasice.

În ceea ce-i privește pe bărbați, aceştia pot mult mai ușor să creeze o ținută perfectă pentru toamnă, întrucât din garderoba lor nu vor lipsi niciodată: cămașa casual, blugii, pantofii sport și nici sacoul acela de nuanță pământie, care, asortate bine, creează o ținută perfectă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.