Imaginea oricărei persoane contează. Indiferent de evenimentul la care participi, fie unul social, fie cultural, trebuie să lași o impresie plăcută. Mai ales într-un cadru oficial, unde o imagine adecvată, corelată cu un aspect fizic îngrijit, denotă seriozitate și bun gust. Pe lângă aceste aspecte, mizează pe comportamentul și caracterul tău, pentru că individualitatea atrage priviri. De aceea, iată ce ai putea să faci pentru a ieși în evidență și a întoarce capetele pe oriunde te duci. 

Un ceas de mână, un exemplu de eleganță

Un ceas de mână mereu te va scoate în evidență. Pe lângă utilitatea practică a acestui accesoriu, creează impresia de eleganță, seriozitate și, nu în ultimul rând, punctualitate. Mai ales atunci când, de exemplu, urmează să ai un interviu de angajare sau lucrezi într-un domeniu de activitate care pune accent pe o anumită conduită vestimentară, unde se impune stilul office. Pe de altă parte, un ceas de mână se poate asorta cu orice fel de ținută, indiferent de evenimentul la care participi. În consecință, oriunde l-ai purta, o să atragi atenția.

Un parfum schimbă percepții

Un parfum poate acapara o încăpere întreagă. Fie că ești la un date, te afli la serviciu sau la o întâlnire de afaceri, aromele acelea îmbietoare pot veni în avantajul tău, mai ales când îți dorești să impresionezi pe altcineva. În funcție de ceea ce vrei să transmiți, de notele caracteristice pe care vrei să le lași în urma ta, de ceea ce te reprezintă pe tine, trebuie să îți alegi tipul de parfum. Ideal ar fi să alegi unul de calitate, persistent, rafinat, precum un parfum Hugo Boss sau parfum Bvlgari, cu ajutorul căruia prezența ta să nu fie uitată prea ușor și să te remarci ușor. Vei fi asociat cu acel parfum, ceea ce îți va aduce un plus la capitolul farmec personal, iar oamenii își vor dori să te reîntâlnească. 

Mizează pe naturalețe

În orice context, contează să ai o atitudine cât mai naturală, sa fii cât mai degajat, să mizezi pe spontaneitate și umor. În acest mod, îți va fi mult mai ușor să legi noi relații, fie personale, fie profesionale, și vei da impresia de încredere în sine. Chiar dacă situația e tensionată, o glumă, de exemplu, va fi un prilej bun de a calma pe toată lumea. În plus, odată ce folosești simțul umorului în favoarea ta, cei din jurul tău se vor simți bine și te vor aprecia pentru felul tău de a fi. De asemenea, nu uita că umorul este asociat cu inteligența, deci vei împușca doi iepuri dintr-o lovitură.

Preia inițiativa

În contextul potrivit, când toată lumea e indecisă cu privire la un anumit lucru sau activitate, fii tu persoana hotărâtă care ia decizia finală. În acest fel, vei da dovadă de abilități de lider, de viziune. Totuși, nu uita că odată cu laurii apar și responsabilitățile. Odată ce ai luat o anumită decizie ori ți-ai impus un anumit punct de vedere care nu te privește doar pe tine, trebuie să fii pregătit și pentru opinii divergente. Însă, acest aspect nu trebuie să te descurajeze, ci să te motiveze să îți spui răspicat părerea.

 

Deci, dacă vrei să ieși în evidență, trebuie să te adaptezi în funcție de contextul dat. Fii cât mai natural cu putință, folosește umorul în avantajul tău. De asemenea, fii hotărât și preia inițiativa, atunci când situația ți-o cere. Ai grijă de aspectul tău fizic și alege o ținută potrivită pentru evenimentul la care participi. Folosește un parfum de calitate, pentru a lăsa o impresie plăcută și a te face remarcat. În plus, un ceas de mână este un accesoriu de nelipsit, mai ales într-un cadru oficial. În acest mod vei da dovadă de eleganță și seriozitate. 

 

Sursă foto: unsplash.com 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.