Organizarea unui eveniment precum botezul poate fi o provocare pentru mămicile care nu au mai avut de a face până acum cu un astfel de moment. Însă grijile dispar atunci când îți faci ordine în gânduri și pui pe listă ceea ce ai de făcut. 

În acest articol vei descoperi câteva sfaturi și recomandări interesante, de care să ții cont dacă ești mămică pentru prima dată și vrei să creezi o amintire specială pentru familia și prietenii tăi.

 

Care sunt secretele unui eveniment special, așa cum este botezul?

 

  • Pregateste lista cu task-urile pe care le ai de făcut

Deși poate părea o adevărată corvoadă, organizarea unui eveniment deosebit bașa cum este botezul poate fi o reală plăcere și distracție. Totul începe cu binecunoscuta foaie de hârtie, unde să creionezi câteva dintre aspectele importante ce țin de un asemenea moment. 

Invitațiile, serviciile de catering, locația și muzica sunt doar câteva dintre lucrurile esențiale pentru organizarea unui botez. Bifează fiecare pas în parte, în funcție de importanță și timpul pe care îl ai la dispoziție pentru a te ocupa de el. Așa vei reuși să îți ușurezi munca si sa te concentrezi asupra evenimentului în ansamblu.

 

  • Locația de distracție, un aspect important de care să ții cont

Poți alege restaurantul pentru petrecere, în funcție de perioada în care are loc evenimentul respectiv. De aceea trebuie să ții cont de vreme, de numărul de invitați și de serviciile care îți sunt puse la dispoziție. 

Poți descoperi pe Tulipr.ro o listă de localuri de evenimente, de unde să alegi în funcție de gusturile personale, ambianță, zonă și numărul de locuri.

 

  • Alege o echipă de profesioniști în domeniu care să te ajute

Chiar dacă tu deții controlul asupra organizării botezului, este bine să ai lângă tine o echipă care să te îndrume și să îți ofere recomandări. Poate că nu ești sigură de alegerile făcute în ceea ce privește serviciile de catering sau poate că decorațiunile alese pot fi găsite la un preț mai bun. În astfel de cazul, o echipă de profesioniști în crearea de evenimente de acest gen îți poate fi de folos, așa că, ține cont și de acest aspect.

 

  • Programează din timp formația de muzică

Programările de evenimente precum nunțile și botezurile încep încă din lunile de primăvară, chiar dacă acestea au loc mai târziu. Tu trebuie să te organizezi în așa fel încât să găsești formația dorită de muzică atunci când ai nevoie, adică la data marelui eveniment. Ține cont de faptul că acest task nu poate fi flexibil, iar odată stabilită data pentru botez și implicit pentru formația de muzică,  lucrurile ar trebui să rămână așa.

Așadar, cu puțină răbdare, organizare și implicare poți crea o petrecere de botez memorabilă. Invitații tăi se vor simți minunat, iar tu vei fi fericită că ai putut oferi momente de neuitat celor dragi din familie. 

Sursa Foto: Pixabay.com 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.