Pariurile sportive au fost întotdeauna o formă de relaxare, distracție și de a face bani, pentru pariori. Există multe tipuri de pariuri care pot fi folosite pentru a obține profit. Cele mai populare pariuri pe fotbal sunt cele de tipul 1×2. 

Ce nu știu mulți pariori este că există și alte tipuri de pariuri care pot fi foarte profitabile precum pariurile pe cartonașe, marcatori, pauză sau final și pauză și final. O să îți detaliez cum poți paria pe pauză sau final și pauză și final la top case de pariuri online. 

Pariorii începători se vor întreba în primul rând care sunt diferențele dintre pariurile pauză/ final și pariurile pauză sau final. Între cele două tipuri de pariuri există diferența de dificultate în ghicirea pronosticului și diferența de cote. 

La pariurile pauză și final trebuie să nimerești atât rezultatul la pauză, cât și rezultatul final. În schimb, la pariurile pauză sau final trebuie să nimerești rezultatul doar la o repriză. De exemplu, dacă ai pariat că echipa gazdă câștigă o repriză, iar la pauză scorul este de 0-1, iar la final scorul este de 1-1, ai câștigat deoarece echipa ta a câștigat repriza a doua. 

Mari șanse de profit

Dacă ai o analiză foarte bună, atunci ai mari șanse să obții profit considerabil din acest tip de pariu. Atunci când vrei să joci un pariu de tip pauză/final pe un anumit meci de fotbal este extrem de important să nu te ghidezi doar după cotele amețitoare oferite de casele de pariuri. 

În fotbal există echipe destul de puternice care nu reușesc să se impună în prima repriză și să înscrie, dar spre finalul meciului profită de orice oportunitate pentru a înscrie și a câștiga. 

De asemenea, există echipe care nu reușesc să-şi dozeze efortul cum ar trebui pe parcursul întregului meci în așa fel încât aleargă și înscriu mult în prima repriză, iar în a doua ajung să fie egalați și chiar înfrânţi din cauza oboselii. Toate aceste aspecte trebuie luate în considerare atunci când alegi să pariezi pe pauză/final sau final sau pauză. 

Goluri înscrise în deplasare și acasă

Un alt aspect la care trebuie să fii atent atunci când alegi să plasezi pariuri de acest tip se referă la numărul de goluri înscrise în deplasare cât și acasă în cadrul echipelor care se confruntă într-o partidă pe care dorești să pariezi pe pauză/final. Pariurile de tipul pauză/final se pretează foarte mult pe meciuri între echipe care se situează la mijlocul clasamentului unei ligi de fotbal, echipe care sunt recunoscute atât pentru jocul bun de pe terenul propriu, cât și în deplasare. 

O echipă care este de obicei victorioasă pe teren propriu și înscrie de cele mai multe ori în cadrul primei reprize este perfectă pentru a plasa un pariu de tip pauză/final 1/1, mai ales în partidele în care acea echipă are nevoie de puncte pentru a scăpa de retrogradare sau pentru a prinde un loc de cupă europeană. De asemenea, este bine să urmărești și mediile de goluri înscrise pe meci în așa fel încât să selectezi doar partidele care se pot preta la un astfel de tip de pariu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.