La acest moment, circulația pe drumurile naționale din zona Moldovei este asigurată, fără evenimente rutiere cauzate de starea vremii sau a carosabilului.

Cerul este parțial acoperit în județele Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați și Neamț și senin în rest, fără precipitații.

Temperatura aerului în regiune este cuprinsă între -5 și 2 °C, după cum urmează:

Iași 0°C, Suceava -1°C, Câmpulung Moldovenesc (SV) -5°C, Focșani (VN) 2°C, Galați 1°C, Bacău 0°C, Bârlad (VS) 2°C, Botoșani 0°C, Piatra Neamț 0°C.

Carosabilul este uscat cu porțiuni umede în județele Suceava, Vrancea, Galați, umed cu porțiuni uscate în Bacău, Suceava (C-lung Moldovenesc) și Neamț, respectiv uscat, în rest.
Pe timpul nopții, la nivelul DRDP Iași s-a acționat cu 70 de autoutilaje și s-au răspândit 320,7 tone material antiderapant.

„În continuare, recomandarea noastră pentru conducătorii auto este de a circula cu prudență pe drumurile naționale, în condițiile în care temperaturile scăzute pot favoriza căderi de precipitații mixte și formarea de polei”, au transmis reprezentanții DRDP Iași.

DRDP Iași este pregătită să intervină în orice moment cu autoutilaje și material antiderapant, conform normativelor.

Pentru informații privind starea drumurilor naționale din zona Moldovei, DRDP Iași stă la dispoziția participanților la trafic prin Dispeceratul său deschis în regim de permanență – tel. 0232/213168. Informații actualizate despre starea vremii și a carosabilului pot fi obținute și de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, precum și de pe paginile noastre web, www.drdpiasi.ro, respectiv www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naționale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.