Educatoarea Maria Podolak este acuzată că a abuzat sexual şi a violat trei fetiţe care frecventau grădiniţa din comuna Bosanci a judeţului Suceava.

Ultima victimă a educatoarei, o fetiţă de 3 ani, a început să aibă coşmaruri îngrozitoare pe timpul nopţii, iar părinţii au vrut să afle ce anume alimentează spaimele copilei.  În urma discuţiilor, fata a povestit cele întâmplate la grădiniţă.

Părinții au aflat astfel că fiica lor a fost agresată sexual, aspect confirmat de o expertiză medico-legală. Părinții au purtat discuţii şi cu sora fetei, acum în vârstă de 7 ani, care a frecventat în trecut grădiniţa, fiind la grupa educatoarei vizate de ancheta Poliţiei.  Fata a spus că a trecut printr-o experienţă similară.

Totul a ieşit la iveală când tatăl celor două surori a încercat să-şi facă dreptate singur şi i-a incendiat maşina educatoarei, la mijlocul lunii decembrie a anului trecut. El a fost surprins de camere de supraveghere video şi a ajuns în arestul Poliţiei. În timpul audierilor, el le-a spus poliţiştilor că s-a răzbunat astfel pe educatoare pentru că i-ar fi abuzat sexual fetele.

“Din verificările ulterioare s-a conturat că aceste acte de agresiune sexuală (inclusiv fizică) asupra minorelor au existat, fiind identificată chiar şi o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate”, a arătat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu. 

Arestată pentru agresiuni sexuale asupra minorilor

Educatoarea, în vârsta de 51 de ani, de la o grădiniță din Bosanci, Suceava, a fost arestată pentru 30 de zile pentru fapte de natură sexuală, victimele fiind minori.

Faptele au avut loc la finalul anului trecut. Educatoarea a declarat la poliție că mașina pe care o deține a fost incendiată în cartierul Obcini, acolo unde locuiește.

În urma verificărilor a fost identificat și autorul care şi-a recunoscut fapta, dar a precizat că a recurs la acest gest pentru a-i da o lecție educatoarei, informează a3.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.