Cu siguranță ai auzit măcar o dată pe cineva care se plânge că nu este norocos. Pariurile, făcând parte din categoria jocurilor de noroc sunt influențate, evident, de noroc. Norocul este influențat și el la rândul lui de zodie. O să îți prezint cum stai cu norocul la pariuri în funcție de zodia ta. 

Îți plac bonusurile și promoțiile, dar mai ales cele cu sume mari? Descoperă Winbet bonus fara depunere, dar și bonusul de deschidere cont, unul dintre cele mai mari bonusuri din istorie.

Berbec

Berbecul este printre zodiile care nu au așa de mult noroc în ceea ce privește pariurile. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că berbecul este mereu grăbit și are tendința de a face mai multe lucruri în același timp. 

Taur

Taurii nu au o atracție prea mare pentru pariuri. Aceștia au un apetit scăzut pentru risc. Taurii pariază doar atunci când găsesc un pariu sigur deoarece aceștia nu se descurcă foarte bine cu sentimentul pe care îl au atunci când pierd. 

Gemeni

Nici gemenii nu sunt foarte norocoși. Aceștia pariază haotic schimbând frecvent miza pe care pariază și nefiind consecvenți. Dacă acum aleg un pariu foarte mic, este posibil ca următorul pariu să fie foarte mare, în acest fel riscând să piardă mulți bani într-un timp foarte scurt. 

Rac

Racii sunt consideraţi a fi norocoși când vine vorba de pariuri sportive, dar nu sunt atrași de atmosfera din casele de pariuri stradale. Aceștia sunt atrași mai mult de parierea în mediul online. Racii pot obține profituri mari din pariuri pe termen lung. 

Leu

Leul are un apetit crescut pentru risc și are nevoie de adrenalină. Leii pariază indiferent dacă câștigă sau pierd. Aceștia pariază din plăcere și nu pentru a se îmbogăți. 

Fecioară

Fecioarele nu cred în noroc și au un spirit foarte analitic. Din acest motiv, acestea nu sunt foarte atrase de risc și de pariuri, ci doar în cazul în care este vorba de un pariu 100% sigur, ceea ce nu există. 

Balanță

Balanțele fug de confruntări. Cu toate acestea, sunt foarte curioase și pariază indiferent dacă pierd sau câștigă. Oricând are ocazia, balanța pariază. 

Scorpion

Scorpionul este foarte atras de risc și mai ales de jocurile cu cărți. Scorpionul are tendința de a paria de fiecare dată când are o ocazie, dar nu prea va avea șanse de câștig mari. Norocul nu este bun prieten cu scorpionii, dar aceștia sunt ambițioși și nu se dau bătuți dacă pierd. 

Săgetător

Săgetătorul este norocos în general la pariuri dar nu vede această activitate ca pe ceva ce trebuie făcut constant. Este posibil ca într-o zi să își aloce tot timpul pentru pariuri, iar a doua zi să fie plictisit de ele. 

Capricorn

Capricornii pot fi norocoși la pariuri dar nu pariază prea des deoarece nu le place lipsa activității și consideră această activitate ca fiind pierdere de timp. Aceștia pot paria uneori dar niciodată nu vor face abuz. 

Vărsător

Vărsătorii sunt foarte atrași de pariuri din tot zodiacul, dar nu au foarte mult noroc. Deși nu se înțeleg prea bine cu norocul, acestora le place să parieze. 

Pești 

Peștii sunt cei mai norocoși când vine vorba de pariuri, dar niciodată nu au fost prieteni cu sentimentul de pariere. Deși nu sunt foarte analitici, aceștia au noroc de fiecare dată. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.