Noi reguli vor fi impuse de Guvernul Cîțu începând de miercuri, când va fi prelungită starea de alertă. Surse guvernamentale au dezvăluit că hotelurile și pensiunile din stațiunile montane vor funcționa la o capacitate de maximum 70%.

„În ședința de miercuri vom introduce o limită de 70% capacitate de cazare pentru hotelurile și pensiunile din stațiunile montane”, au precizat surse guvernamentale.

De asemenea, așa cum a fost anunțat deja, la nivel național va fi restricționată circulația începând cu ora 22:00, față de ora 23:00, cum este în prezent.

„E cea ai importantă măsură (n.r. – cea cu prelungirea restricțiilor noaptea). Magazinele rămân deschise până la ora 21.00. Au fost propuneri cu mai multe restricții, nu le-am acceptat, de închidere de mall-uri în weekend… Nu mergem în direcția asta. Eu știu că există mai multe persoane care încearcă să restricționeze. Eu cred că în acest moment România se descurcă foarte bine. O să avem o lună cu mai multe doze de vaccin, 2,6 milioane, cel puțin 3,1 luna viitoare, deci campania merge foarte bine”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.