Iată ce trebuie să faci înainte de a plasa o comandă !

 

  1. 1. Documentarea

Documentarea este importanta atunci cand dorim sa achiziţionam produse online, nu este indicat sa actionam impulsiv din primul magazin online pe care îl accesezi, cu siguranţă le poţi găsi acelasi produs la un preţ mai bun;

2.Verificati Disponibilitatea !

Când vine vorba de piese auto si accesorii, nu uita să verifici stocul produsului dacă este disponibil in magazinul online.

Aceasta experienta, a implementat pe platforma rapidauto.ro, un indicativ cu afisarea de stoc a produselor, astfel vei sti exact in cat timp va ajunge produsul la tine.

 3 .Compatibilitatea pieselor auto,

Poate să difere în funcţie de furnizor si producator, dar mergând pe profesionalismul echipei rapidauto.ro te asiguri întotdeauna că alegi piesa compatibila si potrivită autoturismului.

4.Achiziţionează de pe magazine online certificate

Dacă eşti pe un magazin online de care nu ai mai auzit, alocă-ţi câteva minute să te documentezi în legătură cu magazinul online pentru a identifica dacă acesta prezintă riscuri pentru consumator;

Daca esti in cautarea unei platforme specilizata in domeniul auto, atunci experienta echipei rapidauto.ro dobandita din anul 2002, pana in prezent cunoscuti si sub numele de Best Auto Vest, un distribuitor general in partea de vest a tarii, specializat in comercializarea de piese auto si accesorii te va indruma sa iti repari / actualizezi piesele auto pentru automobilul tau.

5.Dacă eşti incert referitor la un anumit produs, vizitează secţiunea de recenzii pentru opiniile altor clienţi ce au cumpărat produsul respectiv; la Rapid Auto conteaza fiecare parere si recenzie, chiar se incurajeaza opinia clientilor despre componentele caroseiei,accesorii exterior sau interior, piese componente motor, etc.

6.Când comanzi piese auto online verifică,

înainte de a plasa comanda, că preţul final al fiecărui produs corespunde cu preţul indicat atunci când ai adăugat produsul în coş;

7.Acordă atenţie condiţiilor de transport

întrucât unele magazine online de piese auto au servicii de livrare contra cost care se adaugă la totalul de plată; Rapidauto.ro iti ofera serviciul de livrare gratuit pentru comenzile mai mari de 500 Ron !

  1. Atentie ! Dacă alegi plata cu cardul,

Foloseşte întotdeauna cardul de debit nu cel de credit deoarece cardul de credit are o linie de credit asociată acestuia, iar în cazul unei fraude, dauna va fi cu mult mai mare;

  1. Atentie ! Evită să cumperi online folosind un Wi-Fi gratuit pentru a nu te expune la riscuri de fraudă, neştiind cine se ascunde în spatele hotspot-ului.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.