Sâmbătă, 15 septembrie, în Sala Sporturilor Putna se va desfăşura „Cupa Putnei” la tenis de masă. Locaţia este situată în curtea Şcolii Gimnaziale „Ştefan cel Mare” din localitate și este una dintre cele mai moderne săli. Aceasta dispune de 120 de locuri pe scaune, sala fiind dată în folosinţă în luna iunie a anului 2017. Organizatorii aşteaptă în jur de 60 – 70 de concurenți, la categoriile Începători, Avansați și Elite+Open. Meciurile se vor juca la 12 mese ITTF. Ocupanţii locurilor 1 – 4 vor primi cupe, medalii şi diplome, pentru locurile 5-8 fiind pregătite medalii şi diplome.
Taxa de participare este de 30 de lei pentru adulţi şi de 15 lei pentru copii sub 14 ani, doamne și domnișoare. Sunt scutite de taxa persoanele cu dizabilități. De asemenea, eventualii participanţi din Ucraina și Republica Moldova sunt scutiți de taxă.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Putna şi Consiliului Local Putna.
„O adevărată sărbătoare a tenisului de masă, a localității și un real motiv de promovare a acestui sport în zona noastră!”, transmit organizatorii competiţiei.

Mai multe amănunte puteți afla de la organizatorul Marius Cristian Aanei (tel. 0744324229) şi organizatorul tehnic Sorin Corneanu (tel. 0744544024).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.