În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti şi ai Postului de poliţie Voitinel, în cooperare cu polițiști din cadrul Poliției municipiului Vaslui, în data de 3 septembrie s-a reușit identificarea autorilor a trei fapte de furt comise pe raza județului Suceava, ca fiind un bărbat de 30 ani, aflat în arest preventiv la Poliţia municipiului Vaslui, şi o femeie de 36 ani, ambii din comuna Zăpodeni, judeţul Vaslui.

Astfel, polițiștii au stabilit faptul că cei doi sunt autorii furtului comis în noaptea de 18.05.2013 dintr-o locuință, de unde au fost sustrase mai multe sticle de băutură, parfumuri, precum şi trei lănţişoare din aur. De asemenea, la 20.05.2013, inculpații au sustras dintr-o altă locuință o valiză din lemn, în care era o sumă de bani. În perioada 05 – 15 iulie, din locuința unei femei au sustras un telefon mobil şi o pătură.

Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că prejudiciul creat prin comiterea furturilor de la cele trei părţi vătămate este de 17 mii lei, fiind recuperată suma de 7 mii lei.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.