Ziua de duminică, 17 aprilie, a avut o dublă însemnătate în orașul Vicovu de Sus: Duminica Floriilor și sărbătorirea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Astfel, autoritățile locale, în frunte cu primarul localității, Vasile Iliuț, au premiat cuplurile de aur pentru exemplul dat societății. În cei 50 de ani de convețuire, gospodarii au dat dovadă de iubire, iertare, conlucrare și vrednicie, iar aceste valori trebuie promovate și premiate.

În deschiderea manifestării, cei prezenți în sala Casei de Cultură au luat parte la Concertul de pricesne și cântece pascale „La umbra Crucii Tale” susținut de reprezentanții bisericilor și școlilor din localitate. 

„În zi de sărbătoare pentru toți creștinii, la Casa de Cultură Vicovu de Sus a avut loc premierea cuplurilor din orașul nostru care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Într-o lume zbuciumată de nevoi, modelele de viață trebuie respectate și transformate în repere pentru comunitatea locală”, a transmis primarul orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliuț.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.