Cel mai probabil te gândești și tu la începutul relației tale, când totul era așa de emoționant și frumos, dar după ce ați devenit un cuplu sau poate v-ați și mutat împreună, nu se mai simte vraja aceea puternică la fel ca pe vremuri. Fiecare cuplu se confruntă la un moment dat cu monotonia, iar acest lucru nu este un subiect tabu și nici motiv de îngrijorare. Există perioade și perioade: unele cupluri nu mai fac lucruri spontane, altele nu mai încearcă lucruri noi. Cheia stă în comunicare și voință. Așadar, urmează aceste sfaturi pentru a ieși din zona confort împreună cu partenerul tău.

Activități perfecte pentru cupluri

  • Faceți un calendar

 

Știm că tocmai am spus că spontaneitatea este importantă, dar în ziua de azi toată lumea este extrem de ocupată încât nu există timp suficient pentru a fi spontan. Tocmai din acest motiv, stabilește cu partenerul o zi din săptămână în care să faceți ceva nou. De exemplu, într-o zi de miercuri sau joi puteți merge la un curs de gătit. În săptămâna următoare puteți merge la ore dans sau de pictură. Ideea este să faceți și alte activități în afara casei, iar dacă se întâmplă să vă placă activitățile respective, atunci puteți să le faceți constant. Activitățile, cum ar fi dansurile, vă vor apropia extrem de mult. 

  • Mergeți într-o minivacanță spontană 

 

Nu ai nevoie de un buget stufos ca să mergi într-o minivacanță, mai ales dacă sunteți doi, automat aveți venituri mai mari. O minivacanță spontană poate să fie organizată și în Italia, unde zborurile sunt dese și ieftine sau chiar undeva în România. Țara noastră oferă multe beneficii și minunății din punct de vedere turistic. Unele orașe și locuri au peisaje parcă desprinse din poveste și pe deasupra, sunt extrem de romantice și puteți face o sumedenie de activități care vă scoate instant din zona de confort și vă va apropia și mai mult. Construirea unor amintiri noi este tot ce aveți nevoie pentru ca relația să funcționeze mai departe.  

  • Piperați un pic viața voastră intimă

 

Monotonia de obicei duce la lipsa apetitului sexual sau din contră, poate activitățile intime repetitive aduc la monotonie. Indiferent care este cauza, poate ești și tu de acord că trebuie să aduci un plus de entuziasm în viața voastră intimă. Ați putea încerca prin a practica anumite chestii noi pe care nu ați avut curajul să le faceți până acum sau poate nu ați abordat anumite subiecte de rușine. Există cupluri care sunt împreună chiar și de cinci ani, și încă nu au avut curajul de a aborda anumite subiecte pe teme sexuale. 

Ați putea începe prin a face roleplay sau a folosi anumite jucării sexuale pentru a vă face viața intimă mult mai incitantă. Dacă vă este rușine să mergeți într-un sex shop, atunci puteți apela la pasiune.ro. Este magazinul vostru online, un guru care vă va scoate din zona de confort instant oferindu-vă soluția pentru viața voastră intimă. În plus, puteți comanda o sumedenie de obiecte de care aveți nevoie și aveți posibilitatea să le achitați în rate. 

Nu există o rețetă universală pentru a ieși din zona de confort, nici ca individ, nici ca și cuplu. Acestea sunt doar niște sugestii pe care le poți încerca împreună cu partenerul tău, dar garanția succesului depinde doar de voi. 

 

Sursa foto: Freepik.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.