Cupola Speed este un parc de dezmembrări auto din Suceava, ce are ca și activitate principală vânzarea de piese ce provin de la mașinile dezmembrate. Parcul este apreciat atât la nivel local, cât și național, pentru faptul că oferă servicii de calitate și o gamă largă de produse.

În plus, majoritatea posesorilor de mașini optează pentru piese auto dezmembrari și asta pentru că au parte de mai multe avantaje. Să nu uităm faptul că avem nevoie în permanență de siguranță în trafic, mașina trebuie să fie perfect funcțională, deci trebuie să fim atenți  de unde alegem piesele pentru mașina pe care o deținem.

 

Avantajele pe care le oferă Cupola Speed

 

Clienții pot alege de aici piese originale pentru mașina pe care o dețin. Vor găsi aici o gamă variată de motoare, accesorii, cutii de viteze, piese de interior, de caroserie, jante și multe altele. Toate acestea sunt de calitate, la prețuri excelente.

Așadar, cei care doresc să își reducă costurile în ceea ce privește reparația mașinii pot apela cu încredere la serviciile pe care le oferă dezmembrarisuceava.ro. Însă, pe lângă piesele originale și costurile reduse, lista de avantaje continuă.

Orice posesor de mașină care va dori să își achiziționeze piese de aici va primi factură și o garanție de 30 de zile. În plus, toate piesele sunt verificate riguros înainte de a fi puse spre vânzare.

Mai mult decât atât, cei care doresc să achiziționeze piese auto de aici, nu trebuie să fie neapărat din Suceava. Indiferent de orașul în care se află, pot comanda din magazinul online Cupola Speed. Desigur, vor putea lua legătura cu echipa, vor primi consiliere telefonică, astfel încât să aleagă piesa de care au nevoie. În plus, online este mai simplu și mai rapid ca oricând.

 

Diferența dintre piesele aftermarket și cele OEM

 

Este important ca posesorii de mașini să știe diferența dintre aceste 2 tipuri de piese. Piesele auto aftermarket se referă la acele piese ce sunt produse de mai multe firme, ce fabrică pentru mai multe mărci și modele auto. Însă, nu toate firmele sunt cunoscute. Spre exemplu, firmele cunoscute pot face piesele auto similare cu cele originale, în timp ce firmele care nu sunt cunoscute fabrică astfel de piese, însă fără licență.

OEM înseamnă Original Equipment Manufacturer, adică piesele originale. Aceste piese sunt recunoscute după ștampila cu logo-ul producătorului, dar și după codul original din catalog. Acestea pot fi comandate sau cumpărate foarte simplu după codul pe care îl au, pentru că, fiind originale, se vor potrivi cu marca de mașină deținută.

Este foarte important să le alegeți pe cele originale și calitative. Astfel că mașina va avea o durată mai lungă de viață, dar și siguranța în trafic va fi mult mai mare.

În cadrul parcului auto Cupola Speed veți găsi piese originale și, bineînțeles, de calitate. Puteți accesa magazinul online cu același nume sau puteți lua legătura direct cu echipa.

Date de contact: cupolaspeed@yahoo.com

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.