Asociaţia Centrul de Comunicare şi Dezvoltare Umană Phoenix (www.asociatia-phoenix.ro), furnizor de formare profesională, vă invită să participaţi la cursurile autorizate de Colegiul Psihologilor din România și Ministerul Educaţiei Naţionale.

La Suceava se vor organiza cursurile: „Intervenţie, asistenţă, consiliere personală psihologică”, „Tulburările de limbaj şi specificul terapiei logopedice în dislalie şi dislexo-disgrafie”.

Cursul de „Intervenţie, asistenţă, consiliere personală psihologică” costă 300 lei și se desfășoară pe perioada a trei zile, fiind destinat cadrelor didactice care solicită credite MECS. Pentru psihologii autorizaţi CPR şi cadrele didactice care doresc dublă creditare costurile cresc la 400 lei, dar beneficiază de 15 credite MECS și 20 de credite acordate de către Colegiul Psihologilor din România. Perioada de desfășurare a cursului este 15-17 aprilie 2016. Coordonatorii de curs sunt: echipa ACCDU-Phoenix a autorizării Ministerului Educaţiei Naţionale, formată din șapte formatori, consilieri școlari, pedagogi, psihopedagogi, psihologi; echipa ACCDU-Phoenix a autorizării Colegiului Psihologilor din România; Svetlana Rusnac – doctor în psihologie, conferenţiar universitar, decan al Facultăţii de Psihologie şi Asistenţă Socială, şef catedră Psihologie, director al Institutului de Formare şi Cercetare Socială în Republica Moldova; Popa Cristian – medic specialist psihiatrie, formator certificat CNFPA în domeniul management, dezvoltare personală, comunicare, cu formare profesională în analiză tranzacţională (Asociaţia Română de Analiză Tranzacţională). Un alt curs este „Tulburările de limbaj şi specificul terapiei logopedice în dislalie şi dislexo-disgrafie” unde va avea loc și prezentarea şi punerea în vânzare a broşurii: „Protocol de evaluare şi intervenţie logopedică”, costurile pentru participanți fiind de 500 lei. Se oferă 24 de credite și 20 ore acordate de Colegiul Psihologilor din România și dublă creditare: psihologie clinică și psihologie educațională și școlară (psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională; psihopedagogie specială) . La Suceava, cursul „Tulburările de limbaj şi specificul terapiei logopedice în dislalie şi dislexo-disgrafie” se va desfășura în zilele de 14 și 15 mai 2016 sau 18 și 19 iunie 2016 (dacă nu se va forma grupa în 14 – 15 mai 2016). Mai multe amănunte pe site-urile www.epsiho.ro  şi  www.asociatia-phoenix.ro.

One Response

  1. TERESA PEDRO

    Suntei în cautarea pentru investi ? de împrumut privat? Cautare nu mai mult pentru ca e? ti în locul potrivit pentru solu?iile dvs. de împrumut chiar aici! Maica Tereza Firma de împrumut da credite pentru companii ?i persoane fizice, la o rata scazuta ?i la preuri accesibile de interes 2%, va rugam sa ne contacta?i prin e-mail prin intermediul: (teresapedro200@gmail.com)

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.