Fundația de Sprijin Comunitar – Bacău organizează în perioada 18-20 martie, la Câmpulung Moldovenesc, cursul de lucrător prin arte combinate – M1.

lucratori prin arte combinateLucrătorul prin arte este o ocupație prin care se oferă servicii de stimulare și dezvoltare prin mișcare și artă (muzică, teatru, desen, colaj), care promovează și respectă drepturile beneficiarului, oferindu-i valoare ca individ și ajutându-l să capete încredere în sine.

Cursantul va intra în contact cu diferite forme ale artei și va învăța direct o varietate de jocuri și activități pe care mai apoi să le poată adapta la locul de muncă.

În conformitate cu standardul ocupațional, pentru lucrătorul prin arte combinate se vor forma categorii de competențe precum comunicarea interpersonală, efectuarea lucrului în echipe sau dezvolatarea personală proprie.

La curs se pot înscrie psihologii, psihopedagogii și asistenții sociali din centrele de recuperare pentru persoane cu handicap, complexe de servicii comunitare, centre de zi pentru copii și adulți; cadrele didactice din învățământul special și de masă, care lucrează cu copii cu cerințe educative speciale; personalul din spitale și clinici; membri ai asociațiilor de pacienți și studenți care doresc să dobândească competențe în domeniul lucrului prin arte combinate.

Formatori, Gabriel Magurianu și Raluca Bitleanu.

Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0741223522.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.