Need Tour, tour operator cu renume în Turcia, s-a lansat pe piața de turism din România și a prezentat în fața a 300 de parteneri, noutățile și planurile sale în cadrul evenimentului de lansare ce a avut loc între 15 și 17 decembrie, la Poiana Brașov. Înglobând servicii complete, prompte și de calitate, cu o abordare complexă și o expertiză turistică dovedită, Need Tour România își propune să ducă experiența călătoriei la un alt nivel.
Cofondatorul și directorul de dezvoltare al NEED TOUR România, Aytaç Acıkgoz, a anunțat că pentru sezonul 2018 va fi un nou zbor chartar de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava care va fi operat de compania pe care o conduce. Primul zbor va fi la începutul lunii iunie iar ultimul în octombrie, în însorita Antalyie. NEED TOUR oferă pachete turiștilor suceveni în Egipt și Cipru din luna octombrie.

Primul zbor de pe Suceava spre Antalya va fi pe 1 iunie iar ultimul în octombrie.
Noutatea consta în faptul că, așa cum primul chartar spre Turcia a fost posibil datorită demersurilor făcute de Aytaç Acıkgoz, acesta le propune turiștilor, începând cu luna octombrie, sejururi în Egipt cu plecare de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare”.

Aytaç Acıkgoz a mai spus că prin compania sa v-a aduce turiști din Rusia, Moldova și Kazakstan în Brașov la schi și la Cluj pentru un hotel cu apă termală deschis recent. Acesta a precizat și că are în plan să facă legătura între Suceava și Israel deoarece în această zonă a trăit o puternică comunitate evreiască. Cel mai probabil acest lucru se va întâmpla în 2019.

Pe lângă zborurile de pe aeroportul sucevean compania va mai avea zboruri de la București, Cluj și Oradea
Zborurile de pe Suceava vor fi operate de Atlas Global.

De-a lungul timpului, Need Tour a transformat călătoriile în experiențe unice, personalizate pentru dorințele fiecărui client, oferind pachete exclusiviste și corporate dar și produse pentru segmentul mid-level, cu ajutorul unei echipe de profesioniști cu peste 10 ani de experiență în turismul din zona balcanică.

Compania estimează că, prin pachetele și ofertele sale, în 2018, peste 12.000 de clienți vor ajunge în Turcia prin curse charter și peste 3.000 cu pachete individuale, beneficiind, astfel, de ofertele companiei, specializată în incoming în Antalya, Kusadasi, Bodrum și Marmaris.
Need Tour România este specializată în livrarea de pachete și produse de lux, adaptate pentru nevoile turiștilor săi, dar și de pachete pentru familii și, pentru că siguranța și confortul fiecărui client primează, acestea includ toate asigurările necesare călătoriilor.

Mai mult, pentru a veni în întâmpinarea pieței, agenția își propune ca din 2018 toate pachetele sale să includă o asigurare împotriva insolvenței.
Need Tour România a organizat între 15 – 16 decembrie Gala de lansare Need Tour la Poiana Brașov unde au participat peste 300 de parteneri, printre care agenții de turism, lanțuri hoteliere internaționale cu renume, companii aeriene, printre care Tarom, Corendon, Atlas, dar și invitați ai Camerei de Comerț și Industrie București și cei ai Camerei de Comerț Internaționale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.