Camera de Comerţ şi Industrie Suceava este de peste 20 de ani cea mai veche şi cea mai reprezentativă organizaţie patronală din judeţul Suceava, având rolul  de a dezvolta mediul de afaceri şi activitatea întreprinderilor, are o vastă experienţă în furnizarea de cursuri autorizate ANC, organizarea de evenimente, cursuri, seminarii, şi forum-uri, precum şi activitate de consultanţă în domeniul antreprenorial.

Ca umare a analizei şi cerinţei mediului de afaceri local de identificare a nevoilor de formare ale antreprenorilor și angajaților din cadrul firmelor, CCI Suceava oferă o alternativă pentru servicii de excelenţă în formarea continuă a resurselor umane şi lansăm oferta cursurilor de formare profesională, pentru anul 2017.

Programele de formare profesională se desfăşoară la sediul din Suceava al Camerei de Comerţ si Industrie Suceava.

Cursurile sunt acreditate de către Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC), cursanţii obţinând la finalul cursului, în urma unui examen, un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Autoritatea Naţională pentru Calificări, însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite.

Camera de Comerţ si Industrie Suceava organizează cursuri de inițiere, calificare sau specializare pentru inspectori resurse umane, inspectori în domeniul Securității și sănătății în muncă, contabili, ospătari, bucătari, etc.

Lista completă a cursurilor oferite de Camera de Comerţ si Industrie Suceava o puteți consulta la adresa http://ccisv.ro/content/cursuri-de-formare-profesionala/ .

Înscrierile la cursuri se realizează prin transmiterea formularului de înscriere, prin email sau fax la următoarele date de contact: Str. Universității, nr. 15-17, Suceava RO, Tel.  +40 230 521 506, Fax: +40 230 520 099, E-mail: office@ccisuceava.ro   Web: www.ccisv.ro

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.