Dan Ioan Cușnir, președintele interimar al Organizației Municipale a PSD,  a declarat în cadrul unei conferințe de presă, că există în acest județ oameni care se cred dumnezei și care știu să spună doar atât: „ Ciocu’ mic! Acum nou suntem la putere!”

„Să sperăm că procurorii își vor face treaba până la capăt, deoarece Ilie Lungu crede că Salcea este a lui, Ion Lungu crede că Suceava este a lui, iar Gheorghe Flutur este convins că întreg județul Suceava este al lui. Pe noi nu ne surprinde nimic. Oamenii aceștia nu au limite, nu se pot schimba pentru că nu învață nimic din greșelile trecutului. Acești oameni nu au învățat nimic din dosarul PDL-istelor Monica Iacob Ridzi, Ioana Băsescu, care au cheltuit bani publici în interes electoral”, a spus Cușnir.

Consilierul județean PSD a amintit și de ultima ședință de Consiliu Județean când, în opinia sa, Gheorghe Flutur, o forțat o hotărâre.

„Gheorghe Flutur a instigat în ultima ședință de Consiliu Județean, forțând o Hotărâre de CJ ilegală și imorală. În cele trei ședințe pe care le-a condus până acum, în iulie, august și septembrie, Flutur a instigat în fiecare ședință pentru o hotărâre pe care eu personal o consider ilegală și imorală. A instigat pentru a fi cheltuiți din bani publici, 30.000 de euro pentru o paranghelie electorală PDL-istă, cică pentru a participa la un târg de bunuri de larg consum de la Bergamo, când de fapt a fost prezent la invitația prim-vicepreședintelui PNL Diaspora, Robert Răducescu. Din păcate, și consilierii PNL au căzut în plasa sa. Și dacă Flutur ar putea fi oricând cercetat pentru instigare, acei consilieri județeni care au votat acest proiect, conform Codului Penal, ar putea fi oricând cercetați pentru participare improprie”, consideră Dan Ioan Cușnir.

Acesta a mai spus că speră că va veni o vreme când  toți consilierii locali și județeni, indiferent de coloratura politică, vor răspunde pentru hotărârile ilegale și imorale pentru care au votat.

„Deși a fost avertizat de către grupul PSD că nu este legal ceea ce forțează să se voteze, Flutur a mers înainte, a forțat această Hotărâre și a continuat să instige. Ulterior, la reacția presei, dându-și seama de prostia făcută, Gheorghe Flutur a făcut un pas înapoi, dar nici acesta nu l-a făcut conform procedurilor pe care trebuie să le respecte în cadrul hotărârilor de CJ, iar acum dă vina tot pe PSD. Acesta este Gheorghe Flutur: instigă, minte și lansează petarde și fumigene”, a conchis Dan Ioan Cușnir.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.