Bobi Cușnir, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Suceava, cel care a sfidat în repetate rânduri inteligența sucevenilor prin acele ieșiri publice în care le arăta oamenilor că afară bate vântul, a căzut un cui din gard,  a apărut o groapă în asfalt, sau orice altă situație care putea fi percepută cu ochiul liber de către orice privitor,  se visează „la butoane”.

Cușnir, în naivitatea sa, crede că oamenii dintr-un municipiu ar înlocui experiența administrativă a lui Ion Lungu cu gargara.

Cușnir, în naivitatea sa, dar și încurajat de cei care îi iubesc arginții mai mult decât îi iubesc calitățile, crede că o campanie electorală învățată pe de rost sau niște replici motivaționale pot înlocui un bagaj de cunoștințe, pot înlocui o viziune REALISTĂ și pot înlocui faptele.

Cușnir, în naivitatea sa, crede că oamenii au uitat de proiectele municipalității pe care, cu bună știință le-a sabotat el și partidul său.

Cușnir, în naivitatea sa, crede că omenia și autenticitatea lui Ion Lungu, pe care îl cunoaște fiecare om ce trece pe stradă în Suceava, pot fi înlocuite de aroganța sa și fotografiile pe bicicletă sau de mașina sa parcată de cele mai multe ori în locuri interzise.

Din fericire, Cușnir va pierde această bătălie electorală, nu va câștiga Primăria Suceava și va rămâne în memoria colectivă ca un candidat ce a făcut spectacol pe străzi, a investit bani frumoși în ce nu i-a fost de folos și va fi, de asemenea, cel care va trebui să facă un pas în spate și în partid.

PS: Cușnir, nu uita: LUNGU pierde doar când NU candidează!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.