Dan Ioan Cușnir, președintele organizației municipale PSD Suceava, candidatul PSD la funcția de primar, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, susține că Suceava este un oraș foarte îngrămădit și haotic, cu ambuteiaje zilnice și o criză a locurilor de parcare.

„După părerea mea, mandatul actualului primar este deja prea lung. A avut prea mult timp pentru a face prea puține lucruri pentru Suceava. Ceea ce nu a făcut în 16 ani nu va putea face mâine! Promisiunile candidatului Ion Lungu oglindesc de fapt eșecurile și nerealizările timp de 16 ani ale fostului primar Ion Lungu!”, a declarat Dan Ioan Cușnir.

Potrivit acestuia, Suceava este un oraș deja foarte îngrămădit și haotic, cu ambuteiaje zilnice și o criză a locurilor de parcare.  

„Suceava nu are arhitect de ani buni – și asta se vede cu ochiul liber. Orașul are nevoie de un nou plan urbanistic și arhitectural, care să reflecte stadiul său actual de dezvoltare și să exprime direcțiile de dezvoltare în viitor. Suceava are nevoie de ordine. Orașul nu mai are un centru, dezvoltându-se haotic în toate direcțiile. Suceava are nevoie de un centru civic și istoric pe măsura importanței sale. Suceava are nevoie de reguli pentru că regulile duc la ordine. Suceava are nevoie de viziune pentru că viziunea duce la progres”, a mai declarat candidatul PSD pentru Primăria Municipiului Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.