Președintele Organizației Municipale a PSD, Dan Ioan Cușnir, consideră că primarul PNL al Sucevei, Ion Lungu, trece din nou printr-o perioadă în care în loc să se ocupe de administrație și de rezolvarea problemelor reale ale sucevenilor aleargă după diplome și medalii.

„În timp ce Ion Lungu se împăunează cu realizările altora și își arogă primirea Premiului „Destinație Europeană de Excelență” pentru turismul cultural tangibil, turiștii care vor veni în Suceava, dar și sucevenii care zi de zi folosesc transportul public în comun se izbesc de Suceava reală, Suceava în care stațiile de autobuz arată ca niște țarcuri pentru oi.

În timp ce în Iași, de exemplu, stațiile de autobuz te introduc într-o poveste și te invită “într-o călătorie inedită” la principalele obiective turistice, în Suceava stațiile de autobuz marca Ion Lungu/Harșovschi/PNL te invită să le ocolești”, susține Dan Cușnir.

 Statie de autobuz Iasi

Statie de autobuz Iasi

Potrivit lui Cușnir stațiile de autobuz din administrația Ion Lungu/PNL arată mai jalnic decât în orice comună a județului, iar în acest sens Cușnir vine și cu un exemplu concret.

 Statie de autobuz Dumbraveni

Statie de autobuz Dumbraveni

„În comuna Dumbrăveni primarul a înțeles ce înseamnă RESPECTUL față de cetățeni, față de cei ce folosesc transportul în comun și a început instalarea de stații de autobuz demne de orice oraș”, a spus președintele OM PSD.

Cușnir este de părere că Ion Lungu și PNL nu au înțeles că trebuie să renunțe la ambițiile personale și că trebuie să se ocupe de nevoile reale ale sucevenilor.

Avem stații de autobuz și transport public civilizat doar pe hârtie, avem sală polivalentă, stadion, patinoar acoperit, parcări civilizate, trafic fluidizat, încălzire centralizată performantă, etc doar pe hârtie. În realitate avem un municipiu care se îndreaptă, pas cu pas, spre statutul de comună.In timp ce educatul primar al Sucevei, Franz-Cavaler de Loges a muncit timp de 23 de ani, în perioada 1891-1914, pentru a transforma comuna Suceava într-un oraș, Ion Lungu se chinuie de 15 ani să transforme orașul Suceava într-o comună”, a conchis Dan Ioan Cușnir.

Dan Cușnir: Statie de autobuz municipiul Suceava

Dan Cușnir: Statie de autobuz municipiul Suceava

Statie de autobuz municipiul Suceava

Statie de autobuz municipiul Suceava

Statie de autobuz municipiul Cluj

Statie de autobuz municipiul Cluj

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.