Este vorba de un deputat PD-L care a însoțit-o pe Elena Udrea în vizita la Suceava. Ne-a plăcut titulatura pe care i-a dat-o Orest Onofrei și credem că i se potrivește de minune: „domnul deputat Secară de la Vrancea”.

Tânărul deputat a demonstrat că expresia „dacă tăceai, filosof rămâneai” este adevărată. Acesta a luat cuvântul și a „dat cu bota-n baltă” de mai  multe ori, printr-un discurs deloc pregătit și niște relatări deloc inspirate. De exemplu, deputatul Secară a spus că în timpul guvernului Boc, afacerile au fost extrem de profitabile, moment în care atât Boc, cât și ceilalți de pe scenă au dat din cap în semn de dezaprobare, a dezvăluit că politica este o chestiune complet nouă pentru el, fapt conștientizat și de pedeliștii de Suceava, care nu au mai avut răbdare să asculte „aberațiile” tânărului Secară. Orest Onofrei l-a invitat la microfon în stilu-i caracteristic: „Urmează domnul deputat Secară, care nu se cară, ci ne vorbește”. S-a dovedit a vorbi numai prostii, cel puțin asta se „zumzăia” în sală. În plus, și-a arătat cunoștințele despre televiziunile locale și a încercat o glumă, însă nu i-a prea ieșit. Aplauzele de la final au fost pentru Cătălina Solovăstru… pardon, Biholar, în niciun caz pentru cel care mai bine se căra.

Așadar, un vorbitor extrem de neinspirat, un minus mare pentru staff-ul doamnei Udrea. Cred că a conștientizat și domnia sa acest lucru, imediat după finalizarea discursului. Orest Onofrei a „spălat putina” din nou, explicând sălii într-un spirit de glumă că deputatul este mai tânăr și încă nu știe ce, cât și cum să vorbească.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.