Paștele este despre liniște, celebrarea păcii, a bucuriei, a dragostei, dar este și un bun prilej de a-i aduna pe cei dragi alături. Și așa cum spune tradiția, e bine să începi pregătirile din timp, pentru că până la cea mai așteptată sărbătoare a primăverii totul trebuie să fie în ordine, locuința curată, iar în garderobă să ai pregătite haine noi. Brandurile din Iulius Mall Suceava ți-au pregătit colecții fresh, pline de culoare, produse care să-ți aducă atmosfera de primăvară în casă, dar și preparate gustoase și dichisite. Mai mult decât atât, Roata Ieprașului îți aduce premii  instant și te înscrie automat în marea tombolă pentru un iPhone 13 Pro Max!

Sărbătorile Pascale sunt un prilej de neratat pentru a te revedea și a petrece timp alături de cei dragi – familie și prieteni. Dar până să vă bucurați de zilele libere, de vreme frumoasă, bucate delicioase, de cadouri și să construiți cele mai frumoase amintiri trebuie să-ți faci o listă cu tot ce ai nevoie. Dacă urmezi tradiția de a te înnoi cu ocazia acestei mari sărbători, fă o vizită în magazinele din Iulius Mall Suceava și alege-ți ținute colorate, potrivite stilului tău vestimentar de zi cu zi, dar și pentru masa de Paște în familie. Noile colecții de la brandurile din Iulius Mall Suceava propun o avalanșă de nuanțe vibrante și de combinații neașteptate, începând de la accesorii și piese statement și până la abordări cât mai îndrăznețe în ceea ce privește make-up-ul. Și chiar dacă Iepurașul de Paște nu este la fel de încărcat precum Moș Crăciun, nu înseamnă că nu trebuie să profiți de această oportunitate pentru a le oferi bucurii celor dragi din familie. Așa că, alege din timp darurile. Indiferent că optezi pentru articole vestimentare, încălțăminte în tendințe, bijuterii deosebite, produse de skin-care sau make-up, parfumuri, accesorii sau decorațiuni pentru casă, pe toate le poți descoperi în magazinele din Iulius Mall Suceava și poți câștiga premii.

Astfel, până pe 21 aprilie 2022, dacă ai făcut cumpărături de minimum 300 lei de la brandurile din Iulius Mall Suceava, te așteptăm să-ți încerci norocul la Roata Iepurașului de la Centrul Info. Poți câștiga vouchere de cumpărături pe loc, ce pot fi transformate în bijuterii de la Atlantis Gold, momente delicioase la Yumm, cofetăria Delicitate și Yoyo Corn, accesorii de la Optiblu și Meli Melo, clipe de răsfăț la The Make-up Shop, produse pentru masa de Paște de la Killer și servicii de curățare de la Oscar Cleaning.

După ce îți primești premiul instant, ești înscris automat în marea tombolă, unde poți câștiga un iPhone 13 Pro Max. Extragerea se va realiza cu ajutorul unui sof de tip random, miercuri, 27 aprilie 2022, după ora 12.00.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.