Dan Acibotăriță, președintele filialei sucevene a Partidului Verde, nu este de acord cu maniera în care primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, gestionează acțiunile de salubrizare în oraș. Acesta a făcut referire la mai mai multe zone cum sunt Parcul Șipote, zona Cetății, dar și zona fostului Orășel al Copiilor.

„Când mergi la frumosul Târg al meşterilor populari, cu alte cuvinte în Cetatea de Scaun, pe jos, vei rămâne şocat de modul cum arată spaţiile verzi din zona care leagă fostul Orăşel al Copiilor şi Cetatea de Scaun. Urzicile au crescut la o înălţime de peste 1 m, au şi invadat frumosul drum vechi de peste 35 de ani, iar totul din jur se năruie, cu alte cuvinte Primăria municipiului Suceava a lăsat această zonă de izbelişte în totalitate”, susţine Acibotăriţă.

Potrivit acestuia, „este o discrepanţă enormă între cei care s-au ocupat de organizarea Târgului meşterilor populari şi cei care se ocupă de întreţinerea spaţiilor verzi pe unde se face accesul la târg”.

„Se preconizează cumva vreo afacere imobiliară sau pur şi simplu neglijenţă din partea celui care conduce Primăria municipiului Suceava?”, se mai întreabă președintele filialei sucevene a Partidului Verde.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.