Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde, filiala județeană Suceava, este de părere că astăzi, ca și în 1859, printre politicienii români de vârf sunt infiltrați trădători și vânzători de neam și țară.

„Sfânta Unire din 24 ianuarie 1859 s-a făcut cu mari sacrificii din partea poporului, a oamenilor simplii, a intelectualilor, a clasei politice și în special a celor proveniți din rândul țărănimii. Aceștia, cu toții și-au dat seama că puterea unui popor, a unei națiuni stă în unitate. Așa s-a născut Unirea Principatelor Române sau Unirea Mică, așa s-a născut statul român. Domnitorul Alexandru Ioan Cuza, Mihail Kogălniceanu, Manolache Costache Epureanu, Anastasie Panu, moș Ion Roată, acești minunați oameni si politicieni români, cu dragoste de popor și țară, împreună cu sprijinul Franței, au crezut cu toții în înfăptuirea unirii trecând peste toate piedicile și capcanele așezate de către dușmanii și trădătorii neamului nostru”, a declarat Dan Acibotăriței.

La 158 de ani de la Unirea Principatelor Române, verzii suceveni, consideră că puterea națiunii române stă în unitate și în înțelepciunea politicienilor.
„Astăzi, ca și în 1859, printre politicienii români de vârf sunt infiltrați trădători și vânzători de neam și țară, dar aceștia trebuie înlăturați pentru binele românilor și al României”, a mai declarat Dan Acibotăriță.
„Să ne iubim țara și să-i respectăm pe strămoșii noștrii care au crezut în România și poporul român”, este îndemnul preşedintelui Partidului Verde, filiala județeană Suceava, Dan Acibotăriței.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.