Dan Cristurean va fi candidatul Partidului Mişcarea Populară pentru funcţia de primar al comunei Șcheia.

Candidatul PMP este antreprenor, are 47 de ani și vine cu o echipă tânără la Consiliul Local Șcheia, cu proiecte ambițioase.

„Viitorii consilieri locali din partea PMP Șcheia vor dona banii primiți pentru activitatea lor din Consiliul Local și vom accesa fonduri europene cu o echipă de consilieri angajați doar pentru proiecte pentru comuna noastră”, a transmis Dan Cristurean.

Acesta a precizat că are în plan să dezvolte pentru comunitatea romă o zonă cu spații de joacă și un parc cu zone verzi, pe o suprafață identificată în cartierul nou și chiar o grădiniță pentru a evita deplasarea copiilor pe o distanță foarte lungă.

„Dorim să implementăm un proiect AFTERSCHOOL pentru copiii din comună, o sală de sport pentru tineri, dar și un cămin cultural în satul Șcheia”, a mai declarat candidatul PMP pentru Primăria Șcheia.

Printre proiectele pe care acesta le are în vedere se află și asfaltarea satelor Trei Movile și Florinta, care nu au nici un metru de drum asfaltat, aducțiunea de apă și canalizarea, iar în satul Sfântu Ilie are în plan extinderea rețelei de canalizare și apă.

„Satul Mihoveni, care nu beneficiază de apă, canal, gaz și drumuri asfaltate, sperăm să-l aducem în lumea bună a satelor care beneficiază de condiții minime de trai. Pentru satul Șcheia doresc extinderea rețelei de iluminat public în cartierul nou și în cartierul romilor, unde încă nu a ajuns civilizația. Lor le lipsește minimul de trai din secolul nostru. Nu au apă, canal, gaz, curent, drumuri, iluminat public, un parc și spațiu de joacă. Sunt băgați în seamă o dată la 4 ani pentru votul lor, după care sunt lăsați în voia sorții ca și toată comuna. O dată la 4 ani începe investiția în comună cu promisiunile electorale ale candidaților după care se uită și 4 ani suferă întreaga comunitate. Sperăm ca anul 2020 să trezească simțul civic al cetățenilor și să uite frica acasă cand merg la VOT și să voteze cu inima. Doamne ajută”, a transmis Dan Cristurean, candidatul PMP la Primăria comunei Șcheia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.