Candidatul PSD Suceava, Dan Ion Cușnir, nu este decât odrasla fostului prefect PSD Ioan Cușnir, tartorul județului Suceava și artizanul ingineriilor funciare prin care neo-comuniștii au pus stăpânire pe multe terenuri din zona Metro a Sucevei. Tot acolo, pe terenul Stațiunii de Cercetări Agricole, Cușnir și-a ridicat un luxos palat.

Încă din perioada de grație în care PSD conducea județul, Dan Ioan Cușnir a devenit proprietar peste multe terenuri și imobile ce acum au valori exorbitante. Pe numele său sunt doar 11 proprietăți, constând în vile, apartamente, case de vacanță și zeci de mii de metri pătrați de terenuri. Restul bunurilor sunt pe interpuși ori firme.

Dan Ioan Cușnir nu a fost un simplu cetățean al Sucevei, precum afirmă, ci a fost  UN  PRIVILEGIAT al hoților dintr-un partid politic. La nici  25 de ani, când alții termină facultatea și-și caută năuci un serviciu, Dan Cușnir devenea un mare latifundiar, deși inițial nu avea venituri, iar ulterior câștiga modest din salariul de vânzător în asigurări.

Averile lui Dan Ioan Cușnir s-au înmulțit datorită tatălui său, fostul prefect PSD Ioan Cușnir care a trecut pe numele fiului multe proprietăți, însă, în prezent, candidatul la funcția de primar reprezentă interesele străine ale austriecilor de la OMV-Petrom în Suceava, deținând mai multe stații de alimentare cu carburanți, dar și conturi în nume personal sau pe firmă. Oare, în ziua de azi, câți dintre suceveni au, spre exemplu, lichidități de 88.000 euro?

Cu toate că e putred de bogat, datorită tatălui său, metehnele comunistoide moștenite ale juniorului nu l-au lăsat să fie și un reper marcant ca cetățean bun plătitor de taxe și impozite, astfel că Dan Cușnir încasează lunar un salariu modic de doar 1.537 lei, pentru a nu plăti contribuții statului român. Așadar, ori domnia sa crede că din acest salariu poate deveni și mai bogat, ori e doar o metodă clasică de a evaziona statul român. Iată declarația sa din aceste alegeri la Primăria Sucevei:

Suceava nu are voie să piardă patru ani prin experimente politice cu un individ precum Dan Ioan Cușnir, un exemplar politic ce va ține orașul pe loc până învață ce are de făcut, iar ulterior să facă ce au făcut și membrii lui de familie! Să se îmbogățească și mai mult!

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.