Președintele Organizației Municipale PSD Suceava, Dan Cușnir, susține că primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, își face de cap ca și cum Suceava ar fi o moșie de-a lui cu care face ce vrea și prioritizează renovarea străzilor după cum îi dictează interesele personale.

Redăm integral comunicatul de presă al Președintelui Organizației Municipale PSD Suceava, Dan Cușnir.

De 14 ani Ion Lungu ne tot explică, nouă Sucevenilor, ce lucruri frumoase și ce proiecte minunate implementează el în Suceava, bineînțeles toate în interesul Sucevenilor.
Pentru ca toată lumea să înțeleagă cât de mult îi pasă lui Ion Lungu de Suceveni, transmitem fotografii cu aleile proaspăt renovate cu pavele noi, din parcul de peste drum de Primăria Sucevei.

În această zonă Ion Lungu are interese personale, acceptând în mod ilegal amenajări (terase și alei) care depășesc 10% din suprafața verde a parcului. Conform Sentinței Curții de Apel Suceava având numărul 590/10.06.2005, definitivă și irevocabilă, parcul de peste drum de Primăria Sucevei este ”parc zonă verde de protecție, amenajată de peste 30 de ani” și aparține Domeniului Public Local conform Legii 18/1991.
Conform Legii 24/2007, articolul 18 pct. 7, suprafața CUMULATĂ a amenajărilor provizorii plus aleile pietonale, etc nu trebuie să depășească 10% din suprafața totală a spațiului verde.
Dar când este vorba de interesele familiei Lungu, Legea nu mai are nici o relevanță. Spre comparație, va prezentăm în imediată vecinătate, în zona străzii Leca Morariu, cum arată străzile pe care se deplasează persoane cu dizabilități, femei cu copii mici în căruț sau persoane în vârstă cu căruțuri pentru cumpărături. Pentru aceste străzi nu s-au găsit resurse și pavele pentru a fi modernizate, încă nu sunt considerate o prioritate pentru a fi renovate!

Asta este Ion Lungu: pentru ai săi MUMĂ, pentru restul Sucevenilor CIUMĂ!

Rușine Ion Lungu! Rușine PNL Suceava!   
Primăria Sucevei prezintă simptomele unei instituții nefuncționale pentru că Departamentul responsabil cu amenajarea străzilor din Primărie, sub directa supraveghere a locotenentului Lucian Harșovschi, îi permit lui Ion Lungu să își facă de cap ca și cum Suceava ar fi o moșie de-a lui cu care face ce vrea, îi permit lui Ion Lungu să prioritizeze renovarea străzilor după cum îi dictează interesele personale!
În Suceava trebuiesc reintroduse 2 noțiuni străine lui Ion Lungu, Lucian Harșovschi și PNL-ului: Ordine și Progres! Lungu și locotenentul sau Harșovschi și-au demonstrat impotența în instaurarea Ordinii și a Progresului pentru că nu au cum să înțeleagă ce înseamnă să faci “Totul pentru Suceava”!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.