Dan Ioan Cușnir, președinte Organizației Municipale PSD Suceava, a transmis un comunicat de presă potrivit căruia, în ultimii 14 ani  Ion Lungu Lungu și Lucian Harșovschi au reușit să transforme banala intenție de a parca un autoturism într-un calvar.

Redăm în continuare comunicatul semnat de Dan Ioan Cușnir :

„De 14 ani Ion Lungu și locotenentul sau Lucian Harșovschi ne tot explică, nouă Sucevenilor, ce lucruri frumoase și ce proiecte minunate implementează în Suceava, bineînțeles toate în interesul sucevenilor. De fapt, toate aceste promisiuni și păcăleli PNL-iste, vor să distragă atenția sucevenilor de la impotența administrativă pe care au demonstrat-o în ultimii 14 ani.  În ultimii 14 ani Lungu și Harșovschi au reușit să transforme banala intenție de a parca un autoturism într-un calvar. În loc să genereze noi locuri de parcare, supraetajate sau subterane, se laudă când trag o dungă de vopsea pe asfalt – denumind-o “modernizare de parcări”. În mintea lui Lungu și Harșovschi a moderniza o parcare însemnă să tragi o dungă pe asfalt. Atât ii duce capul, atât pot, atât fac!

Ca un bun discipol de-a lui Lungu, Harșovschi i-a copiat acestuia toate apucăturile toxice unei administrații eficiente: incompetența, minciuna și ipocrizia. Iar incompetența în administrație nu poate duce altundeva decât la impotența: impotența de a crea Ordine și Progres! De un an de zile, Harsovschi minte că are un proiect de amenajare de parcări, proiect pe care PSD-ul nu vrea să îl voteze. Realitatea este că, cu hărnicia specifică celor cu idei puține și fixe, tot supune spre aprobare o înșiruire de parcele pe care cică vrea să le transforme în parcări, fără să aducă nici o îmbunătățire de la o ședința la alta și fără să accepte amendamentele PSD.

Aceste parcele ar fi putut fi inventariate și transformate în parcări de reședința de peste 6 luni, cu o singură condiție: să fie eliminate acele parcele care se suprapun peste Registrul Spațiilor Verzi și a celor care, în prezent reprezintă zona verde a Municipiului. Doar în mintea lui Lungu și Harșovschi poți să te lauzi cu aceeași parcelă și că face parte și din Registrul Spațiilor Verzi și că face parte și din așa zisul proiect al parcărilor de reședința.

 

 

După cum am anunțat de fiecare dată când s-a încercat promovarea acestui proiect ilegal în forma propusă de Harșovschi, dacă PNL-ul acceptă amendamentul PSD, Consilierii Locali PSD vor putea vota  inventarierea și ulterior trecerea din Domeniul Public în Domeniul Privat al Primăriei și amenajarea parcărilor.

Primăria Sucevei prezintă simptomele unei instituții nefuncționale pentru că Departamentul responsabil cu inventarierea și amenajarea parcărilor, sub directa supraveghere a locotenentului Lucian Harșovschi, nu este capabil să identifice acele parcele destinate parcărilor care NU se suprapun peste Registrul Spațiilor Verzi.

În Suceava trebuiesc reintroduse 2 noțiuni străine lui Ion Lungu, Lucian Harșovschi și PNL-ului: Ordine și Progres! Lungu și Harșovschi ne-au demonstrat impotența în instaurarea Ordinii și a Progresului pentru că nu au cum să înțeleagă ce înseamnă să faci “Totul pentru Suceava”!”

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.