Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, susține că în timp ce coaliția PNL/PMP conduce Suceava cu oameni care nu locuiesc în Suceava, organizația municipală a PSD Suceava se întărește cu oameni de calitate.

„De ce se prăbușește totul în Suceava, de ce toate așa zisele proiecte de dezvoltare ale tripletei Lungu/Andronache/Harșovschi ajung în faliment sau sunt niște janice achiziții depășite tehnic sau second hand? De ce nimic nu este durabil? Totul este de mântuială, totul este la voia întâmplării, nu există o coordonare, o viziune. Nu există dorința și pasiunea de a le reda Sucevenilor demnitatea și mândria!
Pentru că cele 3 personaje care conduc Suceava, primarul PNL Ion Lungu, locotenentul său viceprimarul PNL Lucian Harșovschi și viceprimarul PMP Marian Andronache, NU locuiesc în Suceava. Ion Lungu locuiește în Salcea, Lucian Harșovschi în Moara iar Marian Andronache la Ipotești. Este o interpretare proprie a celor 3 pentru conceptul de zona metropolitană sau megalopolis dar în loc să dezvolte împreună, economic Suceava și localitățile învecinate, cei 3 au fugit de Suceava ca dracul de tămâie”, a transmis Dan Ioan Cușnir.

Președintele organizației municipale PSD Suceava susține și faptul că, primarul Sucevei Ion Lungu, care locuiește în Salcea nu a reușit în 14 ani să realizeze un proiect comun de interconectare a Sucevei cu Salcea, nici măcar cu fratele sau Ilie Lungu, primarul orașului Salcea, în condițiile în care Aeroportul Sucevei este în Salcea!

„De ce să ne mai mirăm că primarul PNL de Suceava și primarii PNL din Ipotești și Salcea împreună cu președintele PNL al Consiliului Județean Suceava nu au reușit să dezvolte un proiect de realizare a centurii de sud a Sucevei?
Cei care conduc de 14 ani Suceava, nu numai că nu locuiesc în Suceava dar nici nu au capacitatea de a lucra în echipa. Pur și simplu nu pot, nu au pregătirea și abilitățile necesare pentru a înțelege că o dezvoltare durabilă se poate face doar de către echipe de oameni de valoare”, a mai transmis acesta.

Dan Ioan Cușnir declară că, în timp ce coaliția PNL/PMP conduce Suceava cu oameni care NU locuiesc în Suceava, echipa PSD Suceava se întărește cu oameni de calitate care locuiesc în Suceava și care au decis să ni se alăture în demersul PSD de a face Totul pentru Suceava.

„De aceea, într-o zi cu semnificații deosebite, în data de 24 ianuarie 2018, în ziua în care sărbătorim Unirea Principatelor Române de la 1859, o personalitate a Sucevei a decis să își unească destinul politic cu PSD Suceava. Profesorul Universitar Dr. Ing. Valentin Popa, Rectorul Universității “Ștefan cel Mare” din Suceava va lupta împreună cu Organizația Municipală PSD Suceava pentru a le reda Sucevenilor demnitatea și mândria. Prin motivarea și valorizarea resursei umane și diversificarea surselor de finanțare, beneficiind de experiența și valoarea Ministrului Valentin Popa, vom fi mai eficienți în proiectul nostru de a face Totul pentru Suceava!”, a conchis președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.