Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, consideră că atât primarul Ion Lungu, cât și cei doi viceprimari ai Sucevei nu fac altceva decât să vândă o imagine nereală a Sucevei, uitând de problemele cu adevărat importante ale sucevenilor.

Redăm în continuare comunicatul tranmis de Cușnir:
„De ani de zile, <<Tricicletă>> Lungu/Harsovschi/Andronache ne explică cum au modernizat ei Suceava în ultimii 14 ani. Lungu din Salcea, Harsovschi din Moara și cu Andronache din Ipotești le explică sucevenilor cum arată Suceava, cât de atractivă este pentru turiști și cât de ”smart city” va deveni Suceava.

În aceste zile, Lucian Harsovschi, locotenentul PNL al primarului Lungu este în deplasare pentru a se împăuna cu încă o diplomă nerelevantă și care nu are nici o legătură cu realitatea din Suceava: ”Suceava destinație turistică de excelență”. O fi destinație turistică de excelență dar este plină de gropi, plină de gunoaie, nesigură în caz de incendiu, murdară, cu traficul blocat, fără locuri de parcare, fără transport public decent și din nou cu mirosuri greu de suportat din zona stației de epurare. Acestea toate pălesc în față strălucirii unei diplome care nu folosește nimănui.

  Celălat locotenent, PMP de această dată, Marian Andronache ne va aduce de la Manchester lumina unei înfrățiri pentru conceptul de Smart City. Timp și bani irosiți de pomană pentru că nu poți avea smart city fără ”smart” primar și fără ”smart” viceprimari. Nu poți avea smart city în condițiile în care primăria are simptomele unei instituții nefuncționale. Ion Lungu a rămas singur la primărie câteva zile, precum vameșul care de ziua lui a primit de la colegi cel mai frumos cadou: să fie singur pe tură.

Indiferența și bătaia de joc față de cetățeni este evidentă. Astăzi vom exemplifică cu un aspect de care poate depinde viața Sucevenilor: bășcălia cu care sunt montați hidranții stradali pentru incendii.

Acești hidranți sunt ori prea scurți, riscând să fie acoperiți de zăpadă, ori s-au turnat niște scări peste ei și nu se sesizează nimeni ori (cel mai grav) cu gura de mufare înspre gardul viu, mufarea fiind aproape imposibilă.

Acestea sunt simptomele unei instituții nefuncționale: un department raportează că au fost montați hidranții în mod standard, nimeni nu verifică, constructorul își primește banii dar într-un caz de urgență nu vor putea fi folosiți eficient. Primăria Sucevei este nefuncțională. Așa zisele Departamente de Specialitate nu sunt funcționale, nu colaborează între ele pentru că nu are cine să le coordoneze.

Noi vom continua să facem “Totul pentru Suceava” demascând toate nefuncționalitațile și aberațiile PNL-iste, doar așa ne vom îndeplini visul de a le reda Sucevenilor Mândria și Demnitatea! ”

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.