Dan Ioan Cușnir, președintele Organizației Municipale PSD Suceava, transmite că Primăria Sucevei prezintă simptomele unei instituții nefuncționale pentru că Departamentele responsabile din Primărie îi permit lui Ion Lungu să își facă de cap ca și cum Suceava ar fi o moșie de-a lui, cu care face ce vrea.

„De 14 ani Ion Lungu ne tot explică, nouă sucevenilor, ce lucruri frumoase și ce proiecte minunate va implementa el în Suceava. Pentru că încă nu i-a ieșit mai nimic constructiv, ne permitem să îi aducem aminte ce a făcut, în realitate, în ultimii 14 ani de când “administrează” Suceava”, a declarat Dan Ioan Cușnir.

Acesta a explicat și cum, în anul 2004, Suceava era un oraș verde, plin de copaci, iar în ultimii 14 ani orașul a fost pur și simplu defrișat.


„De exemplu, comparând imaginea de pe Google Maps Street View 2013 cu aceeași imagine fotografiată în 2018 se pot observa defrișări alarmante, pe o porțiune de doar 50 metri fiind tăiați 5 copaci. Acest fenomen poate fi observat în întreg orașul. În ultimul timp, simțind că nu mai au timp la dispoziție, Ion Lungu și ai săi s-au apucat și mai vârtos de defrișat Suceava. În luna iunie 2016 au tăiat 8 copaci înalți, sănătoși, frumoși de pe strada Petru Rareș, în zona Autogară – Piața Mare, fără să ofere vreo explicație, fără să planteze altceva în loc”, a menționat Cușnir.

Acesta a dat și exemplul unui copac înalt, care le ținea umbră șahiștilor din Parcul Areni în zilele însorite, care a fost tăiat.


„Ion Lungu, degeaba le împarți sucevenilor 5.000 de sarmale făcute la Cantina de Ajutor Social dacă le tai copacii care îi protejează de soare și le oferă aerul curat necesar unei vieți sănătoase. Știm că nu îți pasă nici ție nici celor 2 viceprimari pentru că nici unul dintre voi nu locuiți în Suceava. Știm că nu va pasă de suceveni! Ceea ce nu știm este de unde aveți atâta ură împotriva sucevenilor?

Primăria Sucevei prezintă simptomele unei instituții nefuncționale pentru că Departamentele responsabile din Primărie îi permit defrișatorului Ion Lungu să își facă de cap că și cum Suceava ar fi o moșie de-a lui cu care face ce vrea. La fel de tăcute si adormite par a fi și Agenția pentru Protecția Mediului, Garda de Mediu si Garda Forestieră. Noi vom continuă să facem “Totul pentru Suceava” și să demascăm nepăsarea celor care conduc Suceava de 14 ani! Doar așa ne vom îndeplini visul de a le reda Sucevenilor Mândria și Demnitatea”, a mai transmis Dan Ioan Cușnir.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.