Dan Ioan Cușnir, președintele Organizației Municipale PSD Suceava, s-a declarat îngrijorat de Planul Urbanistic pentru zona centrală, în condițiile în care strada principală a Sucevei nu arată deloc bine „după 14 ani de arhitectură haotică marca Ion Lungu”.

 

În ultima ședință de Consiliu Local, inițiatorul Ion Lungu, cu sprijinul necondiționat, imoral și ilogic al consilierilor PNL, aprobă o nouă construcție pe domeniul public, pe ultimii 28 de mp din spațiul verde rămași nefolosiți în zona Policlinica Areni. Nu cred că mai este necesar să ne readucem aminte cum arată strada principală a Sucevei după 14 ani de arhitectură haotică marca Ion Lungu”, a declarat Dan Ioan Cușnir.

Acesta mai este de părere că, „aici se ajunge dacă nu reușim să rezistăm invaziei grobianismului și amatorismului în administrarea orașului”.

Președintele Organizației Municipale PSD Suceava a tras și un semnal de alarmă în privința privința Planului Urbanistic de Dezvoltare.

Atenție mare pe subiectul Planului Urbanistic de Dezvoltare pentru zona centrală, inițiativă care este în ilegalitate, neavând Planul Urbanistic General aprobat și nici măcar Registrul Spațiilor Verzi”, a completat Cușnir.