Dan Ioan Cușnir, președintele Organizației Municipale PSD Suceava critică modul în care Ion Lungu și Lucian Harșovschi au adoptat soluțiile de fluidizare a traficului din municipiul Suceava.

După somnul de frumusețe de 14 ani la Primăria Sucevei, Ion Lungu, Lucian Harsovschi și tot neamul lor de PDL-iști au deschis mirați ochii și au văzut că este o problemă majoră cu traficul în oraș, și ca orice “gospodar” care se pricepe și la castraveți și la rachete au adoptat niște așa zise soluții de fluidizare.
Anul trecut Ion Lungu îl felicita pe locotenentul său Lucian Harsovschi pentru măsurile de fluidizare ale traficului și în special pentru pasajul de la Bazar, pasaj amenajat pe sub podul peste râul Suceava.
În realitate și această acțiune a fost un eșec lamentabil, o decizie care arată disprețul față de cetățeni, față de cei ce ar trebui să aibă parte de pasaje civilizate în locul actualelor bătăi de joc la adresa Sucevenilor”, a declarat Dan Ioan Cușnir.

Acesta susține că a trecut un an de când i-a semnalat lui Ion Lungu și Lucian Harșovschi că soluția din zona Bazarului trebuie să fie o pasarelă supraterană în locul actualei pagode construită deasupra sensului giratoriu, dar se pare că interesele materiale ale celor ce conduc orașul sunt deasupra intereselor cetățenilor.

De asemenea atragem atenția că tot interese materiale și de partid îi determina pe PNL-iști să NU redeschidă pasajul subteran din zona Carrefour. Ion Lungu și PNL-ul pun deasupra interesului cetățenilor un interes privat al  unui apropiat PNL care a amenajat o parcare ilegală deasupra ieșirii din acest pasaj.


Am luat locul Caracalului în folclorul popular din cauza acestor gogomănii, care culmea au și fost puse în practică, sluțind și mai tare orașul.

Întregul urbanism sucevean agonizează din cauza mărețelor idei ale “frumoșilor din Suceava adormită”. Sucevenii suferă zi de zi în traficul infernal, în orașul tot mai poluat și tot mai murdar”, a transmis președintele Organizației Municipale PSD Suceava.

Cușnir consideră că, în loc să se ocupe de nevoile reale ale sucevenilor, Ion Lungu, locotenentul său Harșovschi și PNL-ul se ocupă doar de imaginea lor și de politica ieftină și păguboasă pentru Suceava.

„Disperare, minciună, incompetență și interese de grup, asta este situația reală a conducerii  Primăriei Suceava. Nu putem tolera așa ceva, nu ne permitem să ne opunem bunului simt și logicii.

Noi vom continua să facem “Totul pentru Suceava” și să demascăm toate aberațiile puse în practică de gașca ce stăpânește orașul de prea mult timp. Doar
așa ne vom îndeplini visul de a le reda sucevenilor mândria și demnitatea, de a le reda sucevenilor orașul”, a conchis Dan Ioan Cușnir.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.