Președintele Organizației Municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, lansează un nou atac asupra primarului Ion Lungu și a viceprimarului Lucian Harșovschi.
„Acum o lună primarul PNL Ion Lungu ne anunța triumfalist că municipiul Suceava a câștigat premiul DESTINAȚIE TURISTICĂ DE EXCELENȚĂ. Pe de altă parte, luna decembrie în Bucovina reprezintă vârful afluxului de turiști care vizitează zona noastră”, a transmis Dan Ioan Cușnir.
Potrivit acestuia, aflat de 14 ani la conducerea Primăriei Suceava, Ion Lungu știe să întâmpine turiștii cum se cuvine: cu o programare obligatorie la un service auto și o vizită obligatorie la Spitalul Județean Suceava unde condițiile de tratament sunt foarte bune.


„La început de week-end turistic (respectul pe care Ion Lungu îl arată față de suceveni este binecunoscut), municipiul Suceava își întâmpină vizitatorii cu capcane rutiere care au scopul de a prelungi sejurul pe durata reparației autovehiculelor, această metodă de marketing turistic implementată de Primăria Suceava fiind unică pe glob”, a declarat președintele PSD Suceava.
De asemenea, mai susține Dan Ioan Cușnir, după o prezență simbolică de 14 ani la Primăria Suceava a lui Ion Lungu, și câteva milioane de euro cheltuite pentru așa zisa rezolvare a problemei cânilor vagabonzi, viceprimarul Lucian Harșovschi a înțeles într-un târziu că turismul este incompatibil cu prezența masivă a câinilor vagabonzi pe străzile Sucevei, în acest an la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava prezentându-se nu mai puțin de 614 persoane mușcate de câini vagabonzi.

 

One Response

 1. Leul Alb Argintiu

  Eu sunt un antipesedist convins din toată ființa mea , datorită relelor și porcăriilor aduse de acest sinistru partid românilor și imaginii dezastruase aduse României în lume,de peste un sfert de veac! Însă nu pot să nu-i dau dreptate domnului Cușnir , în legătură cu primarul Sucevei!
  Lungu este un personaj depășit de vremuri , de situații și de progres! El este un țărănoi nătâng, arogant și bădăran in idei, comportament, imagine și tot ce trebuie să aibă un primar adevărat și inteligent al unei capitale de județ.
  Trebuie înlăturat de la conducere acest rebut uman, că a trecut vremea concepțiilor retrograde ale activiștilor de la județeana de partid comunist cu care a fost învățat Lungu !!
  Du-te nene acasă și lasă loc inteligenței, onoarei și spiritului modern și de adevărat de gospodar !!1

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.