Dan Ioan Cușnir, președintele Organizației Municipale PSD Suceava, susține că, înainte de a fi dat startul Lunii Diasporei, Gheorghe Flutur, Ion Lungu și Lucian Harsovschi se întrec pentru a le capta atenția celor care se întorc acasă.

Redăm comunicatul semnat de Dan Ioan Cușnir.

 

Pentru că mai este foarte puțin timp până când Sucevenii din diaspora se vor întoarce acasă, a început concursul electoral între liberalul Gheorghe Flutur de la Consiliul Județean și “liberalii” Lungu și Harsovschi de la Primăria Sucevei pentru a le capta acestora atenția.

 Liberalul Gheorghe Flutur aflat în plin delir al festivismului fără limite, nici măcar limita bunului simț, împarte tot ceea ce îi trece prin cap: Diplome “Meritul Bucovinei”, Certificate de Pelerin, Zestrea Bucovinei, cocarde și insigne cu “Bucovina 100”, etc.

De data aceasta Lungu și Harșovschi par a fi mai pragmatici. Îi așteaptă pe cei din diaspora cu flori. Numai că florile nu sunt oferite în buchete ci în gropile de pe podul de peste râul Suceava. 

Mai mare rușinea domnilor Lungu și Harșovschi (scuzați anacronismul)! Dacă tot nu ați reușit în anul Centenar nici măcar să demarați studiul de fezabilitate pentru așa zisul ”Pod Centenar” trebuia ca măcar vechiul pod peste râul Suceava să fie asfaltat decent. Ați reușit  să transformați intenția de a ajunge din Suceava în zona comercială Burdujeni într-un calvar pentru că, după ce că blocajul în trafic este infernal, podul este plin de găuri, ca după un bombardament. Și în aceste găuri au crescut Floarea Soarelui de aproape 1 metru înălțime fără ca Lungu și Harșovschi să le vadă. Nici nu au cum să le vadă pentru că nici Lungu nici Harșovschi NU locuiesc în Suceava.  

Lungu și Harșovschi ne-au demonstrat, în acești 14 ani de când conduc Suceava spre statutul de comună, că sunt incompetenți. Iar incompetența în administrație nu poate duce altundeva decât la impotența: impotența de a crea Ordine și Progres!

Noi vom continua să facem “Totul pentru Suceava” și să demascăm nepăsarea celor care conduc Suceava de 14 ani! Doar așa ne vom îndeplini visul de a le redă Sucevenilor Mândria și Demnitatea!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.