Consilierul județean PSD dorește o comisie de anchetă în cadrul Spitalului Județean Suceava, pentru a se stabili dacă în cadrul instituției s-au folosit produse HexiPharma după ce Ministerul Sănătății a recomandat retragerea acestora.

„Orice pată apare asupra Spitalul Județean Suceava, se poate răsfrânge asupra Consiliului Județean. De aceea solicit înființarea unei comisii de anchetă, formată din angajați ai Consiliului Județean, dar și consilieri județeni, care să stabilească dacă în Spitalul Județean Suceava s-au folosit produse HexiPharma după retragerea acestora din spital”, a declarat Dan Ioan Cușnir în cadrul ședinței Consiliului Județean Suceava.

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a răspuns că nu are informații care să îi arate „că ceva n-ar merge la Spitalul Județean Suceava. Din contră, acolo avem programe ambițioase în perioada în care urmează”.

Gheorghe Flutur a adăugat că a reînceput discuțiile pentru transformarea spitalului într-unul universitar și că trebuie luptat pentru imagina sa.

„Apelul pe care îl fac consilierilor județeni, dincolo de disputele pe care le avem noi – hai ca ceea ce funcționează, ce avem bun și cu ce mândrim, să le folosim în avantajul județului Suceava”, a fost îndemnul președintelui CJ Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.