Dan Ioan Cușnir, președintele Organizației Municipale PSD Suceava,a transmis un comunicat de presă în care aduce noi acuzații primarului Ion Lungu, dar și viceprimarilor Harșovschi și Andronache.

 

 

Redăm în continuare comunicatul transmis de Dan Ioan Cușnir.

 

„De ani de zile, ”sfânta treime” Lungu/Harșovschi/Andronache ne explică cum au modernizat ei Suceava în ultimii 14 ani. Lungu din Salcea, Harșovschi din Moara și cu Andronache din Ipotești le explică Sucevenilor cât de bine arată Suceava și cât de atractivă este pentru turiști.
În aceste zile, Lucian Harsovschi, locotenentul PNL al primarului Lungu îl secondeaza pe Gheorghe Flutur pentru a se împăuna cu încă o diplomă nerelevantă și care nu are nici o legătură cu realitatea din Suceava: ”Suceava destinație turistică de excelență”.

O fi destinație turistică de excelență dar, de exemplu, stațiile pentru transportul public în comun arată ca după un război. Dar ce importanță are cum arată Suceava reală? Bine că mai avem o diplomă care nu folosește nimănui! Vom continua să prezentăm simptomele unei instituții nefuncționale pentru că Primăria Sucevei este nefuncțională. Așa zisele Departamente de Specialitate nu sunt funcționale, nu colaborează între ele pentru că nu are cine să le coordoneze. Stațiile de autobuz din Suceava sunt distruse de ani de zile și nimeni nu ia nici o măsură pentru remedierea situației pentru că nimănui nu-i pasă de condițiile în care Sucevenii așteaptă mijloacele de transport în comun.

Suceava este plină de câini fără stăpâni dar ei se laudă în fiecare an că au rezolvat problema câinilor vagabonzi precum fumătorul care se laudă in fiecare lună cât de ușor i-a fost să se lase de fumat.

Spre comparație, prezentăm un exemplu de bune practici de la Primăria Sibiului prin care băncile rupte trebuiesc reparate în 24 ore iar stațiile vandalizate trebuiesc reparate în 3 zile.

În timp ce în alte orașe stațiile de autobuz trebuiesc reparate în 3 zile, în Suceava laudaroșilor Lungu  și  Harsovschi se repara în 3 ani! Pentru că nimic nu este organizat, totul este haotic și de mântuială. Sperăm ca Flutur și Harșovschi nu s-au dus cu mâna goală la Bruxelles ci au luat macar niște tablouri de actualitate din centrul Sucevei, o atracție de excelența…


Noi vom continua să facem  “Totul pentru Suceava”  demascând toate nefuncționalitațile și aberațiile PNL-iste, doar așa ne vom îndeplini visul de a le reda sucevenilor mândria și demnitatea!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.