Dan Strutinschi , analistul politic sucevean, lămureşte toate zvonurile care au apărut în ultima perioadă, cu privire la noua formaţiune politică ALDE, care se pare că are planuri măreţe la nivelul judeţului nostru.

”La Suceava suntem la început. Începem să facem organizații, să contactăm vechii oameni, să ne axăm pe cei care pot fi apropiați și ca idee, dar și ca și construcție educațională”, a spus Strutinschi.

Cât despre o posibilă candidatură a primarului PNL de Gura Humorului, Marius Ursaciuc, din partea ALDE, analistul politic ne-a spus că ”nu este nimic stabilit. Încercăm să îl aducem, iar în aceeași situație este și primarul orașului Siret, Adrian Popoiu”.

Chiar dacă reprezentanții de vârf ai PNL-ului au declarat de mai multe ori că există câțiva primari din județ care vor candida sigur din partea PNL, printre care, Adrian Popoiu, Marius Ursaciuc și Mihăiță Negură, analistul politic spune că cei din PNL au dreptul să își dea cu părerea, însă lucrurile s-ar putea să se schimbe.

Pentru Primăria Suceava se pare că se va organiza și aici un sondaj de opinie pentru a-l desemna pe cel mai bun candidat. Deși, deputatul Cezar Cioată și-a exprimat intenția de a candida pentru Primăria Suceava, Dan Strutinschi, a evitat să confirme acest lucru.

”Încă nu e stabilit. Avem două variante. Încercăm și noi celebrul sondaj.Vasile Mocanu este una din variante. Nu își dorește foarte tare, dar o să vedem ce ziceși sondajul”, subliniat Strutinschi.

Deși a afirmat că scopul ALDE este să aibă câți mai mulți edili în tot județul, DanStrutinschi a nominalizat și o persoană pe care nu o vor primi în acest partid niciodată!

”Ștefan Alexandru Băișanu ar putea candida din partea ALDE doar dacă ar rămâne singur în acest partid. Este singura persoană pe care nu o agreează nimeni”, a conchis Dan Strutinschi.

 

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.