„Așa cum deja a devenit tradiție, România a fost prezentă la cea de-a 8-a ediție a conferinței internaționale Donausalon (Salonul Dunării), organizată în marja târgului de turism ITB Berlin. Evenimentul a avut loc ieri seară, la sediul Reprezentanței Permanente a Landului Baden-Württemberg, oferind prilejul țărilor participante de a-și prezenta oferta turistică”, anunță instituția.
În calitate de partener de cooperare, România, țară riverană Dunării, a amenjat un stand în cadrul Donausalon, unde delegația Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a prezentat publicului interesat cele mai frumoase povești și curiozități despre destinațiile turistice autohtone. Mai mult, prin intermediul unui concert de vioară și pian, Consiliul Județean Suceava a promovat anul cultural Ciprian Porumbescu, spune MAT.
Participarea la eveniment vine în completarea acțiunilor de promovare care vizează piața germană; amintim că România a fost prezentă cu pavilion național, la începutul acestui an, în cadrul CMT Stuttgart și va participa, totodată, la IMEX Frankfurt.
Menționăm că delegația ministerului a realizat și o vizită la ITB Berlin, unde mediul de afaceri românesc este prezent cu stand propriu, prin intermediul unui operator economic. Suplimentar, #MAT a oferit materiale de promovare tuturor operatorilor economici care au solicitat și care participă la ITB.
Republica Moldova este partener al celei de-a 8-a ediții a conferinței internaționale Donausalon”, afirmă ministrul Daniel Cadariu.