Senatorul PNL de Suceava, Daniel Cadariu, a declarat că începând cu luna septembrie a anului trecut a constatat faptul că PSD-ul se lauda că a finalizat șoseaua de centură a Sucevei.

Acesta a subliniat că realitatea crudă, prezentată sâmbătă de Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, cu ocazia vizitei făcute în județul Suceava, arată că abia în acest an se va putea face recepția lucrărilor.

„PSD-iștii suceveni au încercat ca înaintea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale de anul trecut să aibă măcar o investiție finalizată și au pus în circulație un drum la care lucrarea nu era recepționată. Acum vedem că abia în 15 iulie se va recepționa tronsonul I și în octombrie tronsonul II, dacă și constructorul crește ritmul”, a declarat senatorul sucevean.

Acesta a adăugat că, pe de altă parte, se vede clar că la capitolul întreținere drumuri naționale județul Suceava a primit în doar șapte luni de mandat al Guvernului PNL echivalentul ultimilor trei ani la un loc, fiind modernizați aproximativ 90 de kilometri de drumuri naționale.

Tot Guvernul PNL este cel care a lansat și cel care va duce la îndeplinire și proiectele de drumuri de mare viteză care vor lega județul Suceava cu Ardealul și cu Bucureștiul pentru că deja sunt spre final licitațiile pentru studiile de fezabilitate și proiectele tehnice.

„Mă întreb cu ce obraz se prezintă cei din PSD Suceava în fața propriilor alegători când aceștia văd cu ochii lor viteza cu care se mișcă lucrurile în guvernarea PNL și blocajele din timpul guvernării PSD. 

Știm că PSD își dorește ca populația să rămână în sărăcie pentru a putea fi ușor manipulată prin ajutoare sociale și pomeni electorale.

În schimb liberalii sunt deciși să facă lucruri concrete care să ducă la dezvoltarea zonei Bucovinei, a întregului județ,  a fiecărui cetățean, astfel încât tot mai mulți dintre ei să ajungă la o independență financiară și să nu fie nevoiți să stea cu mâna întinsă și să depindă de ajutoare de stat.

De aceea, Guvernul Orban a găsit și o formulă prin care investiții importante în infrastructura rutieră să poată fi preluate de autoritățile locale pentru a grăbi astfel realizarea drumurilor moderne și rapide pe care ni le dorim cu toții.

Am încredere că dezvoltarea susținută a infrastructurii de transport se va face într-un ritm alert, iar ceea ce părea un vis frumos, autostrăzile și drumurile expres, vor deveni realitate în guvernarea PNL”, a conchis senatorul Cadariu.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.