Vineri, 31 ianuarie, la Palatul Administrativ Suceava a avut loc ceremonia solemnănă de investire a celor doi subprefecți ai județului, economistul Daniel Prorociuc și juristul Laura Morar.

După intonarea imnului, secretarul de stat din cadrul MAI Gheorghe Sorescu a dat citire Hotărârilor de Guvern conform cărora au fost numiți cei doi subprefecți. Astfel, atât Daniel Prorociuc, cât și Laura Morar au depus jurământul de credință și și-au început oficial mandatele la Instituția Prefectului Județului Suceava.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că se bucură că echipa Prefecturii se mărește cu doi oameni tineri.

„Eu cred foarte mult în echipa de profesioniști. Apelul meu, în calitate de șef al administrației publice județene, este să facem front comun, chiar dacă atribuțiile noastre sunt oarecum diferite, pentru dezvoltarea județului Suceava”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a declarat că, întrucât Suceava este al doilea județ, ca mărime, din țară, un județ cu probleme complexe, un județ de graniță, un punct de ieșire din Uniunea Europeană, aceste funcții trebuie să fie un model de acțiune, atât pentru administrația publică locală, cât și pentru instituțiile deconcentrate.

„Am speranța și convingerea că vom forma o echipă închegată, astfel încât să ne putem îndeplini cu onoare și cu respectarea strictă a normelor legale, obligațiile pe care le avem în calitate de reprezentanți ai Guvernului liberal în teritoriu și aici mă refer la programul de guvernare, la respectarea Constituției și a legii, la relațiile pe care le avem cu autoritățile publice locale și cu instituțiile publice”, a declarat prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan.

Acesta le-a transmis celor doi subprefecți că le recomandă să aibă deschidere totală față de cetățeni

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.