Stresul cotidian ne face să ne gândim în fiecare zi la un psiholog care să ne ajute să facem față cu ușurință tuturor problemelor. Acest lucru nu ar mai trebui să reprezinte un subiect de ascuns, însă foarte multe persoane au încă acest subiect trecut pe lista celor tabu. Mediul în care trăiești și stresul din fiecare zi pot dăuna cu adevărat întregii sănătăți. Fie că vorbim despre cea fizică sau mentală, în ambele cazuri stresul poate face ravagii. Îmbunătățește-ți sănătatea mentală cu ajutorul psihologului și apelează la timp la sfaturile acestuia!

Problemele legate de cuplu, de personalitate, problemele ce au în vedere depresia sau anxietatea pot afecta pe termen lung tot organismul. În perioada în care ești stresat, corpul poate da semnale la orice nivel și uneori nu poate recepta dorințele tale. Poți dezvolta probleme intestinale, probleme cu dinții, oboseală cronică, amețeli și așa mai departe. Ai ocazia de a merge la un cabinet psiholog Bucuresti care să te ajute să depășești cu ușurință aceste probleme. Este vorba de Daniel Ivan, psiholog, ce oferă ședințe de terapie pentru diverse probleme. 

Atunci când te decizi să mergi la un specialist te asiguri că faci un pas spre vindecare. Aici poți remedia diverse probleme, atât cu propria persoană, cât și cu relaționarea cu cei din jur. Sfatul specialistului și ședințele de terapie vor fi de mare ajutor pe termen lung, vindecând treptat traumele și problemele de comportament. Daniel Ivan te așteaptă într-un cadru prietenos ori în mediul online, pentru a pune punct tuturor dificultăților pe care le întâmpini în fiecare zi. 

Multiple servicii pentru diverși pacienți

Dacă te confrunți cu stresul și anxietatea, aici gasesti un psiholog bun in Bucuresti. Înainte de a face o programare, pe site ai toate detaliile despre ședințe, cine este psihoterapeutul cu care vei face aceste ședințe, care sunt pregătirile sale și cum te poate ajuta să depășești cu ușurință dificultățile întâmpinate în fiecare zi. 

Pentru diverși pacienți Daniel Ivan pune la dispoziție mai multe servicii de psihoterapie, conform problemelor lor. Poți solicita servicii pentru problemele de personalitate, pentru problemele de cuplu, dar și pentru anxietate și depresie. Fiecăror acestor probleme li se va atribui o schemă de terapie, care are menirea de a reduce din simptome, de a calma mintea și de a relaxa corpul în situațiile de stres. 

Apelarea la psiholog este un pas benefic și nicidecum un pas greșit. Fiecare persoană trebuie să aibă această idee în minte, atunci când se simte sensibilă sau trece printr-un moment delicat.

Metodele psihoterapeutice, detaliate pe site

Pe site-ul oficial, danielivan.ro, ai detaliate toate metodele psihoterapeutice folosite în ședințele cu pacienții. În funcție de nevoile fiecăruia, se poate apela la terapia cognitiv comportamentală, terapia de cuplu și familie, cât și la schema therapy. 

Metodele se aplică după o consultație în care se discută cu pacientul despre problemele reale pe care la are. De asemenea, se pot solicita și terapii în vederea dezvoltării personale, după ce ai depășit momentele de criză.  

Contact: 

Piața Victoriei – Șoseaua Nicolae Titulescu nr. 1

contact@danielivan.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.