Gheorghe Fron, primarul comunei Cornu Luncii, cu o experiență vastă în domeniul asistenței sociale, a participat ani la rând la cursuri de specializare în Germania, iar acest fapt a legat și unele prietenii.

Aceste legături cu oamenii inimoși dintr-o localitate din Germania au adus beneficii reale celor care trăiesc la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neoropsihică Sasca Mică, dar și întregii comunități.

 

Cea mai recentă dovadă de prietenie este faptul că, zilele acestea, pompierii voluntari din orașul Altotting, în frunte cu primarul Herbert Hofauer, au adus ajutoare pentru persoanele cu nevoi speciale de la Sasca Mică.

fron 1

Primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a declarat că s-a dovedit încă o data că bunătatea nu are granițe, iar gestul prietenilor din Germania merită toată aprecierea comunității din Cornu Luncii.

frrooon

„De 27 de ani, acești oameni minunați ne sprijină și ne ajută cu multă dragoste în recuperarea și integrarea persoanelor cu dizabilități. Le mulțumesc că, și de data aceasta, au adus un zâmbet pe chipul celor cu nevoi speciale, acum, în această perioadă cu o asemenea semnificație religioasă. De regulă, bucuria se întoarce la cel ce dăruiește și ne dorim și noi ca Dumnezeu să le întoarcă bucuria prietenilor noștri din Germania”, a declarat pentru SuceavaLive, primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron.

fronnn 2

Oaspeții din Germania au adus ajutoare materiale și la Grădinița cu Program Special din Fălticeni, au vizitat și Biserica din Dumbrava, iar primarul Herbert Hofauer, a primit o cămașă bucovineană.

fron 3