Alegerea numelui hotelului în care ar fi stat „cei patru gâzi” care ar fi încercat asasinarea lui Liviu Dragnea – potrivit spuselor liderului PSD – nu este întâmplătoare, a declarat la Digi24 Cristian Tudor Popescu.

„Referendumul pentru familie e totuna cu ăştia patru gâzi. Alegerea numelui hotelului – a spus Athenee Palace, nu a spus Hilton, unul din hotelurile de-astea noi de după 1989. Asta vorbeşte de publicul ţintă – toţi cei care au peste 45 – 50 de ani acum, care au în minte Athenee Palace ca fiind sediul spionilor veniţi din Vest şi al românilor fugiţi care se întorceau ca spioni, trădători de ţară. Ei se întorceau să pună la cale malversaţiunile în literatura şi în filmele miliţisto – securiste de dinainte de 1989, la barul englezesc de la Athenee Palace. Acolo se întâmplau lucrurile. De-aia a zis Dragnea, a fost învăţat de nişte unii care se ocupă cu meseria asta de manipulator. Deci oamenii ăştia sunt sensibili la Athenee Palace, locul trădătorilor de ţară”, a spus jurnalistul.

Liviu Dragnea a declarat în 21 august că s-a încercat asasinarea lui anul trecut, în aprilie: „S-a încercat asasinarea mea. Am avut o tentativă anul trecut. În aprilie. Au venit patru străini, au fost cazaţi la Athenee Palace, din ce mi s-a spus. Au stat trei săptămâni aici. Am scăpat. Au ajuns în preajma mea”

 

 

Sursa: www.stirripesurse.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.